| carlaroby a întrebat:

Hei, care e clasa a 7 si a dat deja testul initial la bio?
ceva idei de subiecte...

5 răspunsuri:
| Lucy22 a răspuns:

Eu am dat si o sa fie, cel putin la mine a fost,:Mai intai o sa fie grila, apoi o sa-ti dea 2 organe in niste imagini si o sa te puna sa le recunosti.La partea a-II-a o sa fie de comentat ceva despre sanatate si legaturi dintre regnul animal si mediul inconjurator...Cel putin la mine asa a fost.Anyway Bafta!big grin

| GaG a răspuns:

Intra pe edu.ro si acolo cauta

| lSchizo a răspuns:

Pai noua ne-a dat sa facem in prima parte grila, si se referea mai mult la animale, poikiloterme si hometerme. In partea a doua, era mai mult de logica si cultura generala. Ne-a dat sa spunem un experiment in care sa zicem rolul pielii la broasca de lac si sa formulam o concluzie despre experimentu` ala. Si ne-a mai dat, tot in partea a 2-a, sa ne imaginam ca am mers la un centru sa ajutam animalele. 3 activitati pe care le-am face si care ar fi rezultatoul acelora. big grin

| Uuuuuuu a răspuns:

Pai si eu sunt intr-a 7 a si am dat testul parea I a fost grila apoi ne-a dat sa desenam schema circulatiei sangelui la mamifere apoi sa zicem organele respiratorii.La parea II ne-a pus sa zicem despre nutritia animalelor despre apa si apoi ne-a pus sa ne imaginam ca suntem intr-o sala dinasta de recunoscut animale.Ne-a pus sa zicem 3 activitati pe care ar trebui sa le facem apoi sa zicem rezultatele evaluarii si cam atat bafta! funda? nu am nici unacrying:*