Imi place cel mai mult Romania. Romania are Campie de aur, Munti inalti, o vegetatie foarte bogata, o istorie interesanta, o cultura mare, dupa parerea mea e deosebita.
Buna!
Dupa parerea mea cea mai interesanta tara cred ca este Egiptul, este fascintanta istoria si civilizatia lor, cate mistere ascunde Valea Regilor, Piramidele, Sfinxul. Pe mine asta ma fascineaza cel mai mult.
Îmi plac peisajele ţărilor nordice. De asemenea, majoritatea formaţiilor pe care le ascult sunt din Finlanda sau Suedia.
In opinia mea cea mai frumoasa tara este Brazilia. Ma fascineaza aceasta tara prin minunata natura si cultura pe care o are. Nici orasele nu se lasa mai prejos, dar si oamenii sunt un factor care au contribuit la frumusetea acestei tari minunate.
India. Imi place foarte mult din cauza culturii atat de bogata. Fiecare coltisor este un loc minunat...
Dar totusi nimeni nu vorbeste de tara sa natala, ROMANIA, care ascunde o multime de frumuseti care merita descoperite♥
Japonia si China mi se par unele dintre cele mai interesante tari, iar ceea ce ma impresioneaza la ele este cultura. Daca ai de facut vreun referat ceva poti vorbi despre multe: traditii, vestimentatie si multe altele.
Franța. Bine, francezii sunt cam nesimțiți, dar pe mine mă interesează țara lor.
Turnul Eiffel, muzeul Luvru, unde se află Mona Lisa a lui Leonardo da Vinci și Venus din Millo; catedrala Notre Dame, Disneyland Paris și multe altele.
Dar nici Egiptul nu e mai prejos: Valea Regilor, Sfinxul și muzeele de la Cairo. Uimitor.
Pufarinee întreabă:
mariafaneminem întreabă:
Andreytheking întreabă: