| Wissy a întrebat:

Hei! Care imi poate spune cum este la mate-info bilingv sau intensiv engleza? Am terminat a 8-a si desi am o medie mai mica decat ma asteptam 8.90 si as vrea sa dau la mate-info bilingv sau intensiv engleza dar mama zice ca trebuie sa invat non-stop la matematica ca materia e foarte grea.Asa e? As da la filologie dar pe mine nu ma incanta ce se face acolo plus ca nu pot sa fac ce vreau dupa aceea. Dar voi ce spuneti, e greu?

Răspuns Câştigător
| dyannee a răspuns:

Eu sunt la filologie bilingv romana-engleza. Avand in vedere ca ai 8.90, nu cred ca poti sa ocupi un loc la mate-info bilingv romana-engleza.Acolo se intra cu cele mai mari medii si da, maica-ta a avut dreptate.Trebuie sa inveti non-stop la matematica si nu numai.De obicei, clasele de mate-info bilingv sunt cele mai bune si cele mai solicitate.Numarul lor de ore pe saptamana este de 19. Daca nu vrei la filo, ti-as sugera mate-info simplu sau stiinte ale naturii pentru reala.Insa daca te razgandesti si vrei la uman, poti opta pentru stiinte sociale bilingv engleza.

1 răspuns:
| Wissy explică:

Dyannee.ms pentru raspuns.Dar sa stii ca media nu e chiar asa imposibila pentru mate-info bilingv sau intensiv.Imi dau seama ca e destul de mica si sunt si eu foarte suparata pentru ca am ajut media pe 5-8 9.53 dar cu evaluarile a scazut.In oras sunt licee cu mate info intensiv engleza cu 8.72 de exemplu dar nu sunt liceele pentru care vreau sa optez eu.M-a speriat putin faptul ca aceste clase sunt cele mai bune.Mie imi place ca la filo nu se face mate prea mult si e mai relaxant ...credthinking dar eu imi doresc sa dau la facultate de informatica care nu are treaba cu filologia.