Eu sunt la filologie bilingv romana-engleza. Avand in vedere ca ai 8.90, nu cred ca poti sa ocupi un loc la mate-info bilingv romana-engleza.Acolo se intra cu cele mai mari medii si da, maica-ta a avut dreptate.Trebuie sa inveti non-stop la matematica si nu numai.De obicei, clasele de mate-info bilingv sunt cele mai bune si cele mai solicitate.Numarul lor de ore pe saptamana este de 19. Daca nu vrei la filo, ti-as sugera mate-info simplu sau stiinte ale naturii pentru reala.Insa daca te razgandesti si vrei la uman, poti opta pentru stiinte sociale bilingv engleza.
Dyannee.ms pentru raspuns.Dar sa stii ca media nu e chiar asa imposibila pentru mate-info bilingv sau intensiv.Imi dau seama ca e destul de mica si sunt si eu foarte suparata pentru ca am ajut media pe 5-8 9.53 dar cu evaluarile a scazut.In oras sunt licee cu mate info intensiv engleza cu 8.72 de exemplu dar nu sunt liceele pentru care vreau sa optez eu.M-a speriat putin faptul ca aceste clase sunt cele mai bune.Mie imi place ca la filo nu se face mate prea mult si e mai relaxant ...cred dar eu imi doresc sa dau la facultate de informatica care nu are treaba cu filologia.