| DezdemonaM a întrebat:

Hei! ce faceti?
As vrea sa stiu o chestie care poate o sa vi se para banala dar pe care nu o inteleg la materiile astea:fizica si chimie.
Sa zicem ca profa ne da 6 formule,iar cand facem probleme, apar tot felul de bazaconii.Deci chiar nu inteleg si fac de mult fizica si chimie.
Cine ma ajuta? Raspuns urgent please!

5 răspunsuri:
| Latinmoon a răspuns:

Refa ce a facut profa in clasa si exerseaza, exercitiul e mama invataturii!winking

| Carmen100 a răspuns:

Si de asta ma bucur ca la fizica profa ne daa sa copiem din carte, ne preda 3 lectii pe semestru si notele le luam pe invatat robotic si pe aspectul caietului confused

| Mihaitza009 a răspuns:

Toate formulele la fizica si chimie trebuie invatate pentru ca chiar daca ea iti da odata 6 formule acelea le folosesti dar iti dau un raspuns neclar si de aceea trebuie sa stii alte formule si proprietati pentru a inlocui convenabil acele valori si ati da rezultatul corect

| Aale10433 a răspuns:

Apar pentru ca, din cele 6 formule se scot anumite date de care ai nevoie in problema. Nu e atat de greu, la fizica de exemplu in functie de fiecare ecuatie sau formula pe care o ai poti sa o "invartesti" astfel incat sa scoti anumiti factori de care ai nevoie. Da-mi un exemplu si te voi ajuta daca vrei...

| DezdemonaM explică (pentru Aale10433):

Pai asta nu inteleg cum de le invarta in asa fel incat eu nu imi dau seama...recunosc ca nu sunt buna la mate dar chiar nu mai stiu ce sa ma fac cu toate formulele astea.
Si le invat pe toate dar nu inteleg de unde le scoate...