Salut!
Dupa parerea mea alegerea specializarii nu ar trebui sa te preocupe neaparat la momentul asta...
Ai destul timp avand in vedere ca pentru a urma specializarea trebui mai intai sa termini Medicina Generala.
Daca esti admisa de aici ti se vor deschide mai multe drumuri si in urma cursurilor si de asemenea a orelor de laborator/practica iti va fi mult mai usor sa te decizi ce iti place cu adevarat.Se presupune ca vei face din toate pentru ati putea da seama (desi in Romania nu stiu cat de mult se respecta acest lucru).
Personal nu iti recomand sa iti alegi un obiectiv fix cu mult inainte.E adevarat ca e bine sa iti faci o idee...insa eu cel putin cred ca teoria nu corespunde de cele mai multe ori cu practica!
Succes, sper sa intrii la medicina si sa-ti placa ceea ce o sa urmeze sa faci asta conteaza cel mai mult.
O zi frumoasa sa ai.
Nu iti recomand oncologia.Nu ai nici o satisfactie cand prescrii niste medicamente unor persoane care oricum vor muri.Sunt si exceptii, bineanteles.Dar putine.Iti recomand altceva.Este parerea mea.Tu alege ce vrei.
Dupa mine chirurgia e cea mai interesanta. Depinde si de ce te atrage pe tine mai mult dar ca sa fii chirurg ai nevoie de putin curaj (poate putin mai mult). Si ginecologia e interesanta. Daca tie iti place, go for it!
Nu am auzit in viata mea de oncologie.Nu stiu..nici ginecologia nu prea mi se pare cine stie ce.Adica e mult de munca dar nu e interesanta.Eu iti recomand stomatologia sau chirurgia.Chiar si ortopedia.Pe mine ma intereseaza una din astea 3 si toate mi se par interesante.
P.S:Asta e doar parerea mea ti-am dat un sfat. Succes!
Oncologia se ocupa cu oamenii bolnavi de cancer.
Hey!
Dupa parerea mea, cea mai "interesanta" este chirurgia... dar eu iti recomand ginecologia sau stomatologia... tu decizi!
Hehe, ma confrunt cu aceeasi problema, sunt la profil de uman, filologie, dar urmeaza sa dau la medicina. eu ador pediatria si e singurul motiv pentru care am ales medicina, insa a doua mea varianta ar fi chirurgia...
Neurologia ar parea atractiva si se castiga destul de bine daca prinzi un post la un spital cautat. Din alea 2 posibilitati puse de tine as alege ginecologia pentru ca se castiga cel mai bine
andreeacojoc3445 întreabă: