Axează-te pe aceste două hobby-uri ale tale, fii cel mai bun sau măcar încearcă şi îţi spun eu că n-ai nevoie de facultate.Ai nevoie doar de puţină imaginaţie, idei şi minte.
Ăsta e drumul ce te va duce departe.
Dacă-ţi place şi ştii ceva din domeniul IT ai putea să-ţi faci un site unde vei scrie şi vei pune propriile fotografii.
Ai putea să mergi la diverse evenimente sau ai putea lua bani persoanelor care vor poze pe facebook.Am văzut multe astfel de persoane,care plătesc pentru a avea nişte poze reuşite pe facebook.
Ai putea retuşa, edita, modifica pozele în schimbul unor bani.
Idei sunt nenumărate, totul ţine de tine.N-ai nevoie de facultate. Învaţă de la cei mai buni în domeniu. Doar ştii vorba aia:"Meseria nu se învaţă, meseria se fură"...
Asta e doar o perspectivă din multe altele.TU decizi.
Oricum succes orice vei alege.
Daca vrei sa urmezi o facultate macar sa fie una de viitor.Trebuie sa te gandesti la ce-ti place tie ( nu ca si hobby) dar totodata ce aduce si bani.
Si mie imi place sa scriu, dar ce as putea face cu asta? Litere sau jurnalism, ceea ce la noi in tara nu sunt meseri bine platite.
Si am mai observat o chestie, sunt multe cazuri in care meseria ii alege pe oameni si nu invers, asa ca poate va functiona si in cazul tau.
anonim_4396 întreabă: