anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei. Deci verisoara mea, anul trecut a intrat intr-un liceu cam prost din oras. Acolo sunt niste baieti mai golani sa le zic asa si uneori le vorbeste urat fetelor, se mai ia de ele si unii dintre ei sunt romi. Nu vreau sa fac discriminare Doamne fereste ci doar am zis ca unii dintre ei care se comporta asa sunt romi.Nu sunt multi sunt doar vreo 6 care se comporta asa.Nu se poate muta la alt liceu decat la unul tot prost pentru ca ea este pe profil tehnologic adica mecanica. Stiu ca peste tot sunt oameni rai dar totusi..si sa nu mai zic de fete care fumeaza, se comporta urat si injura si ei ii este si frica sa mearga la scoala uneori.Ce ar putea sa faca?

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu prea are ce sa faca, eventual sa se intereseze de celalt liceu, poate acolo e un colectiv mai ok. Marog, sa stea acolo pe treaba ei si poate cu timpu o sa vada ca n-au ce-i face daca-i ignora. Ce sa-i fac daca nu i-a placut sa invete sa prinda un liceu mai bun.

| madalinamadu a răspuns:

Se poate muta la orice profil din alt liceu dacă are media mai mare decât a ultimului elev de la profilul respectiv şi dacă consideră că face faţă. Cred că mai greu este să obţină transferul de la şcoala ei decât să intre acolo.

| Misfits a răspuns:

Sa-si ia o teava de gaz sau un briceag in ghiozdan. E de ajuns sa l arate tiganilor, ca or si luat o la fuga ^_^