Am terminat eu facultate predată intensiv engleză(iesc), și sunt acum la master intensiv engleză(mi), nu te asigur că va fi la fel ca la mine dar cam așa sunt facultățile din RO. Majoritatea profilor vor vorbi în limba română, nu au accent în engleză și au un vocabular deficitar. Voi o să vorbiți mult mai bine decât ei, și oricum in 3-4 ani cât durează facultatea vei învăța engleză cât să-ți depășești profii.
Asta nu înseamnă că nu vor exista 2-3 Profi care vor vorbi foarte bine engleză, dar 2 din 30 este un număr extraordinar de mic. Deci sfatul meu, nu-ți fie teamă.
Da… ideea e ca nu cunosc toate cuvintele in engleza… asta era ideea …si pe site_ul feaa scrie ca unele cursuri vor fi predate in engleza pentru a acoperi "aripa englezeasca" de pe care se bazeaza si aceast program de master cu predare in lb engleza. Dar nu cred ca poate face asa ceva, sa fie in engleza si la noi. eventual poate face cateva fraze asa.
Ba da, există cursuri predate în engleză și există specializări predate exclusiv în engleză. Eu ce ți-am zis mai sus face referire la faptul că profesorii nu prea le au cu engleza și că nu ai de ce să-ți faci griji.
Deci ma pot inscrie linistita
anaadiaconu întreabă: