2 ore de romana, 2 engleza si franceza, 4 de matematica, 3 fizica, 2 chimie si biologie, 1 istorie,geografie,stiinte socio-umane,religie,educatie muzicala, educatie plastica si sport, 3 de informatica. Sper ca te-am ajutat.
-matematica
-informatica
-lb.romana
-lb.engleza
-lb.franceza/italiana/germana
-biologie
-chimie
-fizica
-istorie
-geografie
-religie
-desen/muzica (alternativ, doar in clasele a9a si a10a)
-sport
-TIC
+
in a9a: logica
in a10a: psihologie, ed. antreprenoriala
in a11a: economie, EPS (educatie pentru. sanatate)
in a12a:filozofie
Matematica, informatica, chimie, fizica, biologie, romana, o limba straina, religie, ed. fizica...si altele optionale!
Succes!
Ce ai facut si in clasa a 8-a + informatica + TIC + logica/psihologie/economie/filosofie (cate una in fiecare an).
La liceu nu mai faci cultura civica, educatie tehnologica si latina.
Daca te referi la materii astea sunt: rom, mate, fiz, chimie, fr, eng, bio, logica si argumentare, geo, istorie, TIC, CDS, informatica, rel, muz/desen, sport.
Eu sunt clasa a11a la profilul mate-info.Pai daca imi aduc bine aminte in clasa a9a aveam 3 ore de informatica+ 1 de TIC, 5 ore de matematica, 4 ore de romana, logica, 2 ore de biologie, 2 de chimie, 2/3 de fizica, ma rog.muzica,desen,ed fizica, 2 ore de engleza.2 de franceza. Sper ca nu mi-a scapat ceva.
Pai faci 5 ore de mate, 4 de romana, 2 de chimie, 2 de biologie, 3 de fizica,religie,logica si argumentare,geografie,desen, muzica, 1ora de info, 2 de TIC(tehnologia informatiei si comunicarii), istorie...
In a 9-a se face matematica, romana, istorie,geografie,chimie franceza,engleza, muzica,desen, T.I.C, informatica,logica,biologie, religie, sport.
Andreeavalentinna28 întreabă:
JustAKiss întreabă:
Sjhxjcks întreabă: