| bunicisibuni a întrebat:

Hei, lume! Am si eu mai multe probleme. In primul rand sunt clasa a8-a si nu imi e chiar asa frica de examene pentru ca m-am pregatit doar ca eu nu stiu engleza si nu stiu de ce, dar am cazut intr-o stare asa nasoala. Ma simt prosta din cauza ca nu stiu engleza, sa vorbesc cursiv si sa fiu macar B1. Am zis ca la vara ma apuc de meditatii, dar iar mi-e frica ca daca nu o pot invata si am nevoie de la bac pentru ca ma duc pe mate-info(intesiv informatica). Bine, nici colegii mei nu sunt prea rasariti la engleza, dar eu tot ma simt ciudat din cauza asta. sad Ceva sfaturi? Pur si simplu mi-e frica de viitor doar ca nu stiu engleza. sad

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poți să faci pregătire cu un profesor dacă chiar ai nevoie. dar poți învăța și singur, sunt multe site-uri pe google.

| horansgang a răspuns:

Bine, draga mea, eşti clasa a VIII a, nu ţi-e frică de examene... okay. Dar te simţi prost că nu ştii engleză? Adică? Nu înţeleg ce vrei să zici. Ţi-e teamă că la liceu vor face mişto de tine că nu ştii engleză sau ce? Fă-mă să înţeleg, apoi îţi dau şi nişte sfaturi!