Invata din carte ca nu ai timp de documentare!
De fapt, trebuia sa inveti lectie de lectia cand au fost predate si acum doar sa repeti pentru testare, ca ti-ar fi fost mai usor.
Oirucm, ai 12 ore de invata, timp in care poti sa inveti si o carte intreaga.
Citeste din carte si subliniaza ideile cele mai importante, apoi invata-le. Iti va fi mai usor.
Nu toate documentarele sunt bune si cred ca iti va lua mai putin sa inveti ideile principale dintr-o lectie decat sa pierzi o ora, doua pe un documentar si apoi sa incerci sa retii datele de acolo.
Deci fi atent, nu stiu daca la toti functioneaza dar cel putin pe mine ma ajuta de fiecare data, cand e vorba de un test nu invat niciodata, retin din clasa, adica ce vreau sa spun este ca cu cateva zile inainte de test sunt mai atent in clasa si retin cate ceva, reusesc sa iau 7-8 chiar si 9, la materiile mai usoare iau chiar si 10 dar mno... fiecare cum o duce, la tine e mai dificil deoarece nu ti-a predat mai nimic, poti incerca varianta imprietenirii cu un profesor, deci fi atent, eu cand nu stiu ceva, ma imprietenesc cu acel profesor ca sa imi mai puna acolo o nota la activitatea in clasa, o nota mare, spre exemplu: Doamna Profesoara te scoate la tabla, te pune sa faci un exercitiu la matematica, tu nu prea stii si ea te ajuta, dupa ce termini exercitiu si te trimite in banca tu ii spui in felul urmator: Imi da-ti un 10? merge de fiecare data crede-ma, profesoara o sa inceapa sa rada si o sa te tina minte, o sa vezi, eu am dat ca exemplu mai sus, tu poti sa vii cu orice altfel de raspuns care sa o faca sa rada, desigur in limita bunului simt, Funda?
Curiosul999 întreabă: