| DamariisDammyy110 a întrebat:

Hei..nu am ramas corigenta la mate pe primul dar am ramas pe al doilea. Ce se intampla? raman repetenta?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde domnisoara cat ti-a iesit pe primul semestru. Daca pe primul ai 6 si pe al doilea ai 4 iti iese 5 si nu mai dai corigenta. Daca nu trebuie sa o dai, daca nu o iei ramai repetenta (desi cred ca te trece daca esti prezenta si ai fost cuminte, si mai stii pe acolo ceva).

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai corigenta.

| DamariisDammyy110 explică (pentru anonim_4396):

Pai o dau. Dar daca nu o iau?

| DamariisDammyy110 explică (pentru anonim_4396):

Am 5 pe primul

| ega30 a răspuns (pentru DamariisDammyy110):

Inseamna ca trebuie sa dai corigenta in toamna parca...

| anonim_4396 a răspuns (pentru DamariisDammyy110):

Depinde domnisoara cat ti-a iesit pe primul semestru. Daca pe primul ai 6 si pe al doilea ai 4 iti iese 5 si nu mai dai corigenta. Daca nu trebuie sa o dai, daca nu o iei ramai repetenta (desi cred ca te trece daca esti prezenta si ai fost cuminte, si mai stii pe acolo ceva).

| HaLkPiGodZZiLaMD a răspuns:

Depinde de fapt si in ce institutie inveti, la mine la colegiu daca as fi ramas corigent la mate ar fi trebuit inainte de a da Bac-ul sa mai dau acel test odata.

| DamariisDammyy110 explică (pentru HaLkPiGodZZiLaMD):

Pai sunt in clasa a 7-a. Si nu am ramas pe primul semestru, dar am ramas pe al doilea. Conteaza sau afecteaza intrarea in a 8-a?

| HaLkPiGodZZiLaMD a răspuns (pentru DamariisDammyy110):

Ouuu,mi se pare ca o vei da vara, de ce nu telefonezi diriginta sunt sigur ca nu vei regreta.

| Ummfughfvgofcc a răspuns:

Ti-a incheiat media pe al doliea semestru? Daca nu ti-a incheiat-o inca pe al doilea inseamna ca te poti duce la profesor sa ii spui sa te asculte pentru marirea notei. Daca pe al doilea semestru termini cu media mai mica sau egala cu 4 trebuie sa dai in toamna un test la mate ca sa treci clasa. Daca nu-l treci ramai in clasa a 7 a.