Ce revista? Ce articole? Nu pot sa te ajut. Dar banuiesc ca urmaresti activitatea unor reviste. Ar trebui sa trimiti cate un mesaj la Contact, cu o Scrisoare de intentie. Cine stie, poate cineva va considera ca aceasta "ploada" e destul de nebuna incat sa merite o sansa. Nu e deloc tampita ideea ta, daca iti merge, chestia asta o sa valoreze mult in CV-ul tau.
Te-ai gandit sa-ti faci un blog? Acel blog ai putea sa-l dai mai departe prietenilor tai prietenilor, prietenilor tai etc. Si daca faci multi vizitatori poti face si bani din acel blog desi nu cred ca te intereseaza 2-10 dolari. Cred ca te intereseaza sa scrii si sa fi apreciata. Deci iti poti face un blog gratuit si este al tau, scrii doar tu in el.
Am luat si varianta asta in calcul, dar am renuntat pentru ca nu ma reprezinta sa imi fac un fel de jurnal public, asa cum au inca enspe mii de oameni. Daca e sa scriu ceva, va fi o carte si nu va fi in format electronic. Momentan am observat ca imi place sa lucrez la ziar, adica sa fiu citita de numeroase tipuri de caracter, criticata sau apreciata. E pur si simplu un nou mod de a ma epuiza, de a lucra si a ma detasa de tot ce ma framanta (si da, la 16 ani ai ganduri filosofice, suferi dezamagiri bla bla bla) si vreau sa exploatez pe cat de mult posibil aceasta metoda.