| Georgia1234567890 a întrebat:

Hei! Sunt clasa a 8a si vreau sa intru in liceul bilingv George Cisbuc happy. Ce parere aveti de liceu? E destul de bun, dar ma refer la interior, la elevi, profesori...

1 răspuns:
| YouAreWhatYouRead a răspuns:

Heii. Eu am o prietenă care a intrat acolo, dar nu e foarte mulțumită de liceu..susține că băile sunt destul de murdare, profesorii au foarte multe pretenții de la ei, ea fiind și clasa 9R1 (dar eu zic ca e un lucru bun ca un profesor să aibă cât mai multe pretenții, ca să încerci să ajungi la nivelul lor), iar de colegi nu e foarte mulțumită (însă eu i-am cunoscut pe câțiva și mi se par destul de ok).în fine, la începutul liceului îmi povestea că ieșeau si colegii ei vorbeau numai despre țigări. Oricum, colegii diferă în funcție de fiecare an, de clasa în care pici, nu e ceva strict, gen "cei din Coșbuc nu sunt ok". Ideea e că prietena mea cred că dramatizeză puțin totul, pentru că nici nu încearcă să țină pasul cu cerințele profesorilor. Eu una încă am o părere bună despre liceu, chiar dacă nu sunt acolo (sunt în Matei Basarab, care, apropo, e un liceu super). Multă baftă la examene și să știi că oricum părerile sunt împărțite, deci nu trebuie să te iei după noi la alegerea liceului. :*