Buna, draga mea! Poate o sa te razgandesti intre timp si o sa vrei sa intrii la alte licee(ai destul timp), insa admir faptul ca vrei sa alegi din timp, pentru ca asta te motiveaza si mai mult sa iei o nota mare la examene si sa fi admisa la liceul dorit! Si eu sunt tot din Brasov si am fost indrumata de toti profesorii si multe cunostinte de ale mele sa aleg Mesota! E un liceu in care chiar se invata! Profesorii scot din tine tot ce e mai bun si te indeamna spre olimpiade si tot felul de activitati! Acum depinde ce vei alege tu! Eu intru anul asta in a Ix-a in Mesota si daca vrei voi putea sa iti spun primele mele impresii si daca merita sa alegi aceasta optiune! Mult noroc!
Multumesc mult Vreau sa fac un liceu bun pe un profil de stiinte ale naturii!
Cu multa placere! La Mesota sunt 3 clase de stiinte ale naturii (stiinte ale naturii bilingv-engleza, s. ale nat. bilingv-franceza si s. ale nat. bilingv germana! In fosta mea scoala generala, era un baiat, care e acum a 10-a la acest liceu ( stiinte ale naturii bilingv engleza), de la niste prietenii de ai lui, am aflat, ca ii place foarte mult si ca intra-adevar se face scoala! Eu personal voi fi la uman filologie-bilingv engleza, dar daca mi-ar placea fizica si matematica as alege cu siguranta una dintre celelalte clase (dupa parerea mea stiintele naturii iti ofera multe avantaje cand iti alegi facultatea, deoarece e si putina matematica... daca iti si place, e perfect! Asculta-ti inima si nu vei avea regrete! Cu siguranta, iti voi trimite mesaje cu propria-mi experienta in viata de licean! Mult succes!
! Multumesc:*
Mesota!
1) Liceu mai bun.
2) Prestigiu.
3) Sanse mai mari de intrare la facultate.