Pai la matematica e ceva de genul daca nu stiu un lucru nul sti nici pe celalalt iar tu probabil nu sti unele notiuni elementare sa faci calcule, ecuati, formule de aceea ti se pare imposibila de invatat.Iti sugerez sa vorbesti cu profesoara ta de matematica si sa-i spui problema ta cu matematica poate iti poate da o tema sau vreun referat ca sa te treaca macar clasa desi nu cred ca tear lasa corigenta sau repetenta vazand ca la alte materi ai note bune. Iar la tezele acele nationale la matematica poti trece cu 5 daca scrii formulele, desenele si mai rezolvi si tu ceva usor. O sa ai doua subiecte la teza nationala, cred ca vei reusi sal rezolvi pe primul.In orice caz nu te duce la un liceu de real du-te la unul de uman gen stiinte sociale.
Deci trebuie să fii atentă la ore, că poate pleci ce lecţia învăţată, poţi face meditaţii, poţi să te muţi la altă clasă sau la altă şcoala Cum se face că eu sunt a VI a şi înţeleg matematica Adică anul trecut am luat 10 curat in ambele teze.Eu îţi urez succes la examenşi Crăciun Fericit\:d/
Hmm.crede-ma ca stiu cum e. In cazul tau, cea mai buna solutie ar fi sa cauti un prof de pregatire bun [si prin asta ma refer la unul foarte bun] care stie sa explice la nivelul tau. Spune-i exact ce nu pricepi. Sunt sigura ca daca cineva iti explica pas cu pas ce trebuie facut o sa intelegi. Si daca intelegi...cauta sa te pregatesti pentru examen ...adica sa te interesezi ce tip de exercitii se dau si chestii de astea.
Ti-as mai spune sa nu respingi in totalitate materiile care nu-ti plac. Incearca si da-ti toata silinta iar rezultatele nu intarzaie sa apara.
Give your best and God will do the rest~
Bafta!
Incearca sa o iei cu lucruri simple. Intai o iei cu numaratul apoi faci ceva unde ai nevoie sa stii numerele. Cum ar fi adunarile. Faci incet 1+1, 1+2 si tot asa. Apoi cu scaderile: 1-1, 1-2 si tot asa.
Apoi incepi cu aflarea tremenului necunoscut. Dupa care cu inmultirile si impartirile. Daca nu intelegi la inmultiri si/sau la impartiri ceri ajutor de la profesor(profesoara). Incepi sa intelegi lucrurile. Eu am 10 ani asa ca nu stiu ce invatati voi la matematica.
Succes
Eu detest matematica din toate fortele mele posibile si imposibilie si nu in ultimul rand din tot sufletul si inima mea. Nu o inteleg si nici nu vreau asta
Buna da add simona_cute si o sa iti dau un sfat nu-ti face griji si eu am trecut prin asta
Te inteleg perfect! si eu am aceiasi problema, nu inteleg nimick, si eu m-a luat 4 in teza... daca rezolvi ceva imi spui sh mie plz pe privat :*:*
Buna ai putea sa faci pregatire!
asta nu e numai din vina ta! daca zici ca profesoara ta este severa este si din cauza ei, eu de explu am diriginta de mate si este foarte calma si ne explica cuvant cu cuvant
daca nu ti-am fost de ajutor imi pare rau