| BlackX0 a întrebat:

Am citit fisa de admitere la liceu, pe care am primit-o de la scoala pentru a fi completata mai tarziu, si am vazut ca exista un camp in care trebuie sa completezi nota tezei nationale la matematica. Acum va intreb...ce este teza nationala? Este cumva simularea?

Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Daca te uiti cu atentie, vei observa ca unele rubrici(campuri, cum le denumesti tu) din dreptul casutelor sunt insotite de un semn grafic in forma de stelutastar
Steluta(astericul) adaugat face trimitere la o nota de la subsolul fisei, nota care spune:"se completeaza doar pentru seriile precedente anului 2010"

Asadar, casutele din dreptul rubricilor/campurilor notate cu asteric NU trebuie completate caci tu apartii seriei curente, nicidecum seriilor precedente anului 2010 cand examenul de Evaluare Nationala purta alta denumire, respectiv "Examen de Capacitate" iar probele acestuia, in numar de trei, erau denumite "teze nationale".

| thesnake02 a răspuns (pentru alessia5158):

Care erau cele trei probe?

| alessia5158 a răspuns (pentru thesnake02):

Romana,matematica si la alegere fie istorie, fie geografie.

3 răspunsuri:
| Random123456 a răspuns:

Evaluarea nationala. examenul ce il vei da la sfarsitul clasei a 8a, la limba romana si la matematica.