Salut,Ady!
Cred ca totusi, cea mai buna decizie e sa iei meditatii de la diriginta si sa incerci sa dai la medicina.
In aces fel iti multumesti si parintii.
Degeaba dai la limbi straine, nu te prea ajuta si nici nu sunt locuri de munca banoase in acest domeniu.
Sfatul meu e sa dai la medicina.
Multa bafta si toate cele bune!
Daca zici ca esti asa materialist de ce alegi medicina?
inseamna 6 ani de facultate neplatiti (in care se toceste) + macar 4 de rezidentiat unde esti platit cu minimul pe economie si dupa 10 ani de invatat castigi un salariu mediu pe ecomonie (undeva pana in 2000 ron). Poate pe la 50 ani sa faci bani din medicina in Romania
Nu te du la medicina. Fa ce-ti place. Mai bine bani mai putini, dar sa faci ce-ti place.
Daca nu megi acolo unde iti place, ori vei renunta, ori te vei trezi pe la 30 de ani plictisit si nesatisfacut de meseria pe care o ai.Si la medicina in Romania o sa ajungi sa faci bani mai multi pe la 40 de ani. Mie mi se pare ca la cat de mult trebuie sa inveti la medicina si mai ales, cati ani din viata pierd cei de acolo, nu primesc salariu nici pe sfert cat ar merita.
Incearca sa faci ceea ce iti place. Nu vei putea excela niciodata intr-o meserie pe care nu o faci cu placere. Vei ajunge un medic mediocru cu un salariu decent. Asa se intampla cu orice individ care nu este pasionat de ceea ce face. Ajunge mediocru in practica lui. Nu trage atatia ani de studiu pentru un titlu.
Poti avea succes in orice faci daca esti pasionat, ambitios, profiti de oportunitati si stii sa iti faci relatii. Daca iti place geografia, da la turism sau la facultatea de geografie. Exploreaza-ti optiunile in zona asta. In final, vei gasi ceea ce iti place. In cel mai rau caz vei ajunge profesor universitar, daca ramai asa pasionat de ea. Iar dupa parerea mea, profesorii universitari nu au chiar salarii mici si nici nu este o meserie de mana a doua.
Dacă nu-ți place, nu ai nicio șansă cu medicina. Și apropo de Geografie, urmărește și: http://goo.gl/fS4U5a
Andy, știu că e prea târziu răspunsul meu. Dacă ție îți place geografia, istoria, engleza etc. zic să mergi la o facultate legată de aceste materii. Poate că părinții tăi se vor supăra, dar totuși ar trebui să înțeleagă. Dar dacă consideri că ești mai pregătit pentru. medicină, zic să iei meditații cu diriga ta. Dacă nu, ai alte opțiuni pe lângă medicină. Dacă îți place geografia, poți să te faci profesor de geografie sau ceva de genu. Tu trebuie să faci ce îți place, nu ce spun alții. Sper să vezi mesajul meu și dacă îl vezi, vreau să îl citești să asculți și părerea mea. Sper că te-am ajutat!
AdelinRO123123123 întreabă: