Salut,si eu urmez sa incep clasa 9 cu acest profil (intensiv informatica cei drept).
4 ore de romana si de mate, 1 ora de info, 2 ore de tic, 3 de fizica, 2 biologie si de chimie, 1 sau 2 de istorie, geografie, una de logica, una de religie, una de sport, despre desen si muzica am auzit ca se fac pe sarite, 2 ora de engleza, si 2 ore de o alta limba.
Dai teza din:
mate, romana, informatica si la alegere din bio chimie sau fizica.
La intensiv info ai 4 ore de informatica.
La intensiv engleza ai 4 ore de engleza, si dai teza din ea.
La BAC am auzit ca se da din:
Romana oral si in scris, Matemstica, Engleza(oral), cred ca si din programare, si la alegere din materiile din care puteai alege si pentru teza.Success!
Bună!
Vezi materiile & nr de ore la linkul :
http://www.tvrcs.ro/trunchi_comun.php
La "Matematică-informatică" dai examen SCRIS "obligatoriu" din Română şi Matematică!
Iar la proba la alegere a profilului şi specializării – proba E)d) – probă scrisă - poţi alege între : Fizica, Chimie, Biologie, Informatica; vezi Anexa 1 de la linkul :
subiecte2011.edu.ro/bacalaureat/Legislatie/Ordin_4800-31-08-2010.zip
ÎNAINTE de acestea vei da ( obligatoriu ) COMPETENŢELE lingvistice si digitale :
* "proba A: proba orala - Proba de evaluare a competenţelor de comunicare orala în limba româna
* proba C: (proba orala, scrisa si
practica) - Proba de evaluare a competenţei lingvistice într-o limba de circulaţie internaţionala studiata în liceu
* proba D: proba scrisa/practica - Proba de evaluare a competenţelor digitale".
Asta, dacă NU se schimbă Metodologia/legislaţia până vei da tu BAC-ul :)
Toate cele bune.
RememberToSmile întreabă:
Isvziwbdj întreabă: