| Heaven15 a întrebat:

Hei TPU.
Am o intrebare pentru studenti dar si pentru cei care se pricep la asa ceva : La ce facultate nu ai treaba cu matematica? Nu ai sesiune la mate si nu dai nimic la matematica?
Termin in 2 ani liceu cu profil uman si nu stiu nimic la matematica de aceea intreb. Multumesc mult.

Răspuns Câştigător
| Random123456 a răspuns:

Sunt o gramada. Nu doar cele cu profil vocational. Sunt facultatile de asistenta sociala, studii europene, studii de securitate, psihologie, litere, limbi straine etc. Nu se face matematica deloc. Mate faci la facultatile de fizica, mate, chimie, economie, chiar si arhitectura are treaba cu matematica happy
Ai timo sa mai cauti si sa te interesezi

5 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Daca ai talent la desen/pictura mergi la o facultate de arte sau daca ai ceva voce mergi la muzica sau ai ceva teatral in tine indreapta-te catre facultatea de teatru. Acolo nu se face deloc mate, chimie ori fizica, doar daca vei merge la vreo facultate de arhitectura.

| Random123456 a răspuns:

Eu sunt la istorie si nicio treaba cu mate. Nici cea mai mica tangenta (ei, asta daca nu pui anii in calcul) happy

| asis07 a răspuns:

La Litere, Filozofie, Limbi straine si alte facultati de genul acesta.

| Manda_Cristian_1993 a răspuns:

Eu am absolvit Facultatea de Litere (română-engleză) anul tecut. Așadar, în afară de limba română și limba engleză nu faci altceva. big grin

| Manda_Cristian_1993 a răspuns:

Eu am absolvit anul trecut Facultatea de Litere ( română-engleză ). Așadar, în afară de limba română și limba engleză nu am făcut altceva. Dar având în vedere că mai ai doi ani... ai șanse și la o facultate cu matematică dacă începi să faci meditații de acum.