| AndreeaFCSB a întrebat:

Hei TPU happy. Am o intrebare pentru voi. Sunt foarte nehotarata la ce profil sa merg. Ma gandeam la un profil Economic happy. Se face geometrie acolo? Pentru ca nu ma descurc cu geometria >:". Si as mai vrea sa stiu cate ore sunt pe saptamana din fiecare materie.
La Filologie nu vreau, nu ma atrage. Nu am rabdarea aceea sa citesc. Astept parerile voastre :*. Dau fundawinking

Răspuns Câştigător
| ForYouBaby a răspuns:

Te invata sa calculezi cehstii legate de contabilitate (salarii, chitatnte, facturi fiscale etc.)... de asemenea Faci 3 ore de mate, 3 de romana, 3 de contabilitate, 3 de studiul calitatii produselor, 3 de organizarea unitatii economice, 2 de engleza, 2 franceza sau alta limba straina, 2 de fizica, 2 chimie, 1 istorie, 1 geografie, 1 biologie, 1 informatica, 1 logica, 1 religie, 1 sport. Pe langa aceste ore vei mai face si 2 optionale (tot obiecte de specialitate). Teza vei da la mate, romana si prima ta limba straina. Bafta! spe ca te-am ajutat happy

3 răspunsuri:
| adriangabor92 a răspuns:

Nu se face geometrie la profil economic

| zaratu a răspuns:

Turism si alimentatie faci numai trei ore de mate 2 algebra si una geometrie si din 11 scapi de chimie biologie si fizica

| StefanERC a răspuns:

Ai putea merge pe Stiinte sociale
sau pe profile tehnologice

si la liceu geometria nu seamana deloc cu cea din gimnaziu (fara patrate triunghiuri piramide etc.)
ai geometrie vectoriala, trigonometrie si algebra iar mai tarziu printr-a 11-a ai analiza matematica (asta doar pe profile mate info, economie, stiinte ale naturii)