Bineînțeles că încă te mai poți înscrie pentru repartizarea computerizată. Ai dreptul sa o faci până în data de 3 iulie. Sun-o pe diriginta și spune-i că vrei sa completezi fisa de admitere. Iți va spune ea când sa mergi la școală să o completezi.
Sa mergi cu unul din părinți pentru că trebuie să semneze și el pe fisa.
Te incadrezi in calendarul admiterii daca vei completa optiunile in fisa ta de inscriere luni, in data de 2 iulie 2018! Vei completa fisa cu ajutorul dirigintelui, in cazul in care nu esti insotit/a de catre unul dintre parinti.
Problema e ca parintii mei au declarat ca nu voi face inscrierea si am actele vizate de inspectorat pentru plecare si nu stiu daca asta ma incurca sau nu.
Mergi maine la prima ora acolo si vezi ce si cum.
Mai e inca o sesiune de inscriere la liceu, pentru cei care au promovat corigentele. Daca nu se inscrie pana pe 3, n-are decat sa se inscrie in perioada in care se inscriu si corigentii.
Nu sunt corigenta ma refeream la faptul ca mama mea a dat deja declaratie la scoala ca nu voi completa fisa de inscriere si acum nu stiu daca mai pot intra in prima sesiune de inscreri sau trebuie sa astept la toamna dupa ce se dau corigentele.Eu am sustinut si examenul de capacitate insa m.a incurcat chestia asta si in plus actele mele cum ar fi fisa matricola si diploma de 8 clase sunt deja vizate de catre inspectorat pentru plecarea in Italia.