| ursuletul46 a întrebat:

Am si eu o intrebarebig grine ce fetele de 14-15 ani se maturizeaza asa repede? Adica cunosc fete care se machiaza mult prea mult, au iubit si se comporta ca si cand ar avea 18-19 ani.Mi se pare ca parintii lor le permit prea multe.Le lasa singure sa umble pe strazi noaptea, le lasa in club..etc.Cum frate, CUM? Pe mine mama nu ma lasa mai nicaieri decat in parcul cel mai apropiat si ma multumesc...(am 14 ani)
Se comporta de parca ele ar stii tot si nu stiu ...aici poate intervine cuvantul fițoase... umbla cu baietii, se saruta peste tot ..bleah...si nu stiu ..De ce sunt asa fetele in ziua de azi? P.S:Nu am stiut ce categorie sa aleg.

12 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Din cauza ca, nu se ocupa nimeni de ele, doar strada. Si vor si ajunge pe strada, un fel de oameni ai nimanui, boschetari sau puscariasi ale societatii.
Le lipsesc "cei sapte ani de acasa", baza educatiei parintesti, si invata doar prostii, lucruri rele de la altii/altele, care le prostesc si profita de ei/ele, de lipsa lor de educatie elementara.

| n1445 a răspuns:

Ai dreptate, asta vine din partea parintilor. Eu la 13 ani inca ma mai jucam cu papusile cu o vecina mai mica dapoi sa ma mai gandesc la un iubit. Fetele astea o sa regrete pe la 18 ani multe lucruri pe care le-au facut, zic eu. Tu nu te lua dupa ele, sa cresti frumos asa cum trebuie si sa fii multumita ca ai parinti carora le pasa de tine si nu vor sa ajungi jucaria baietilor.

| Sn4k3 a răspuns:

Vor sa fie/se cred mature (lucru copilaresc laughing ), dar nu numai fetele, stiu si baieti care sunt asa, pur si simplu, exista si oameni de astia, n-ai ce sa faci laughing.

| octav005 a răspuns:

S maturizeaza asa devreme. deoarece mananca nesanatos. de exemplu puii sunt injectati cu niste steroizi. accea la fete le maturizeaza.
de ce crezi ca o fata de 15 ani au sanii m-ai mari ca a uneia de 20 de ani. din cauza anumitor chimicale din alimente.

| Gonrax a răspuns:

Sunt proaste.

| Vi003 a răspuns:

Intrebarea ar fi pentru categoria "Prea multe blonde si ma sufoc!"

| AfroBelgianu a răspuns:

Pentru ca internetul a evoluat foarte mult in zilele noastre, iar in mass-media sunt promovate acest gen de fete, sunt foarte populare pe retelele de socializare, iar daca nu te adaptezi conditiilor de "mediu" e foarte greu sa fii acceptat de societate. Asta e realitatea.

| 0Alexander0 a răspuns:

Ideea e ca nu ei aleg. Mass-media, retele de socializare sau televiziunea ca un tot promoveaza aceste valori. Si acum, avand acesti factori, ar fi oarecum normal ca organismul lor sa se dezvolte mai repede, inclusiv hormonii sa actioneze mai devreme, de aceea incearca sa se faca mai atractive, sa fie atrase de sexul opus, oarecum e ceva normal la un organism.

Cei care zic "ca pe vremea mea", nu iau in calcul factorii cu care se intalnesc copii acum, si factorii cu care s-au intalnit ei, cat si factorii nostri interni. Nu cred ca voi nu v-ati simtit atrasi de sexul opus in adolescenta...

| Ra_Ki_1982 a răspuns:

Fiindca totul a evoluat si e firesc happy

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru Ra_Ki_1982):

Sigur, hai sa sarim peste etapele vietii, ce conteaza daca ratezi copilaria care e una singura. Hai sa facem o comparatie -Vrem sa mancam dar suntem grabiti si sarim peste gatit, punem mancarea nepreparata pe masa si... Pofta buna! E firesc, nu?

| FloareDeLotis a răspuns:

Mandrestete cu parinti tai ca macar te lasa sa iesi undeva

| Tatiana_Narcisa_1999 a răspuns:

Eu am aproape 18 ani, iar iubitul meu are 21... iar când vad pițipoance de-astea in miniatură ce își dau adiere mai rău drlecat un ventilator, ma ia cu rău...se străduiesc atât deult sa iasă in evidență...așa ca sa mai iasă si ele din casa, ca la școală sunt praf...mai ales ca se cred bombe, dar de fapt sunt petarde in adevăratul sens al cuvântului...cum sa vină una de 16 cu figuri in cap, sa încerce sa îmi fure iubitul chiar sub ochii mei.