| Gerard9965 a întrebat:

Hei, TPU! Am si eu o problrma. Am trecut in clasa a 9a si am promovat examenul cu 10 la matematica si 9.5 la limba romana, media de admitere fiind 9.8.
Am intrat la Mate-Info intensiv, nu stiu daca la prima dau a doua clasa, dar imi este frica de testele initiale, stiind ca ele fac prima impresie si se si trec. Asadar, cei care sunteti la un astfel de liceu si profil greoi, vom face recapitulare sau va fi o surpriza testul? Va fi greu, sau va fi ca un model de evaluare? Vreau mai multe detalii. La scoala am avut DOAR note de 10, si foarte rar o nota de 9 pe an
Stiu ca e greu la liceu, dar nu imposibil. Ajutati-ma in legatura cu aceste teste initiale. Tin sa mentionez ca am participat la toate olimpiadele si m.am ales cu premii de la fiecare.

Fundita primului raspuns!

4 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Când am dat eu testele inițiale țin minte ca nici măcar nu am primit rezultatele, așa de importante erau laughing
Astea sunt doar o formalitate, e pur informativ, nu trebuie sa îți faci griji deloc.

| schajuman1344 a răspuns:

Testele initiale nu se trec in catalog, asta e clar. Am trecut de acel prag si tot la mate-info am fost si eu, insa testele initiale pe care le dadusem atunci chiar ca nu au avut niciun fel de valoare. Conteaza ce faci pe parcursul anului, insa daca tu esti olimpica nu o sa ai probleme deloc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nici n-am dat, sau am dat doar la fizica unde parca am luat 1, nu-i pasa nimanui de ele.

| ZvetlanaAndreea a răspuns:

Vorbești serios? Dă-le naiba de teste inițiale că nu contează! Așa zic că se trec ca sa va facă să învățați de la bun început, unicul scop este să vadă profesorii la a ce nivel sunteți că sa
știe cum să vă ia.In general asa este, dar acum depinde si de liceu. Ești cam obsedat de note, nu e nicio tragedie daca vreodată iei un 9 sau un 8. E bine că ești conștiincios, un copil bun, menține-te așa și nu îți face griji in privința notelor pentru că ele nu reflecta inteligența.