Ai putea merge la filologie.
Mai departe poti da la drept devenind avocat. Dar ai si alte solutii.
Pai... vad ca-ti place chimia ai putea sa-ti alegi un profil stiinte ale naturii (unde se pune accent pe chimie si biologie). nu ti face griji daca nu stii mult ch.sau bio din gimnaziu pentru. ca in a9a si a10; din cate stiu eu, se reia materia anilo 5-8, si ai putea sa incepi, cum s ar spune de la zero. asta bine'nteles daca te pasioneaza.Cu acest profil poti sa optezi pentru. medicina (orice fel), farmacie, ecologie,. poti sa devii prof de biologie/chimie. ce vrei tu...samd.
Daca te descurci cu limbile: romana, frac, engl, latina du-te la filologie. daca vrei sa mergi catre partea de psihologie mergi la stiinte sociale. la mate info clar mananci matematica si informatica 4 ani de liceu . iar la stiinte ale naturii ai multa kimie si bio si te poti indrepta catre medicina. de la profilul uman te poti indrepta catre drept, jurnalism, etc.
Bună! Du-te la filologie, eventual bilingv. Dacă urmezi apoi Filologia, te faci profesoară de română sau engleză, ai program bun, dai meditaţii acasă şi faci o grămadă de bani. Dacă urmezi Dreptul, ieşi avocat ori procuror sau notar-tot o grămadă de bani, mai mare, dar timp liber mult mai puţin. Poti să faci şi Jurnalismul, dar e greu să răzbaţi după ce termini facultatea, şi banii sunt puţini. Eu, dacă aş putea să mă întorc în timp ştiind ce ştiu acum, aş face Dreptul. Succes!
Dacă vrei o ocupaţie plăcută şi folositoare în vacanţă, dă click pe http://lecturirecenzate.ro/
Adi1987 întreabă: