| a123 a întrebat:

As vrea sa ma mut din liceu si nu stiu ce sa aleg intre filologie si stiinte sociale. Voi ce ati alege si de ce?

7 răspunsuri:
| Georgyyyyyyy a răspuns:

Buna.eu una stiintele sociale...cel putin fiolologia este putin cam grea.dar acum depinde de ceea ce iti place tie si ceea ce preferi si crezi ca o sa te ajute sa mergi mai departe

| MaddieGirl10 a răspuns:

Buna big grin eu sunt deja la filologie si vreau sa-ti spun ca poti sa alegi aceasta optiune cu cea mai mare increderewinking deoarece in caz de nu suporti matematica, chimia, fizica si biologia nici nu prea o sa le faci. mentionez si ca dintr-a 11-a scapi definitiv de ele big grin si in plus la bac o sa dai la romana,engleza,istorie si ceva ales de tine cum ar fi logica,psihologia,economia, antreprenoriala sau altele, depinde cu ce ai sa te intelegi tu cel mai bine big grin.La stiinte sociale se face intr-adevar mai multa istorie si se mai bazeaza pe ore de biologie, se studiaza mai intens si logica si psihologia, ceea ce nu cred ca o sa te ajute laughing.Asa ca iti recomand filologia pentru ca nu ai de ce sa te temi. big grin

| BlackRose95 a răspuns (pentru MaddieGirl10):

Cine te-a mintit ca se bazeaza pe biologie? Se scapa de ea dintr-a 11-a, la fel si chimia si fizica (ca la filo).

| BlackRose95 a răspuns:

La stiinte-sociale. Este cel mai usor profil dintr-un liceu teoretic. Daca dai la filologie o sa dai teza la latina. La stiinte-sociale dai teza la romana, engleza, istorie/geografie, logica(in clasa a 9a)/psihologie(clasa a10)/economie(clasa a 11-a)/ filosofie(clasa a 12a). Bacul il dai la istorie, romana, engleza/franceza, tic, logica/pshihologie/economie/filosofie/geografie.

| gabytz18 a răspuns:

Alegerea trebuie sa o faci tu frate. Intereseaza-te doar ce materii se invata la un profil ce materii inveti la celalat. Oricum sunt cam la fel. Unu se bazeaza pe limbi straine altu pune accent pe isorie (ma refer la materiile care fac diferenta ). In locul tau as alege Filologia, dar e o parere subiectiva.

| a123 explică:

Multumesc!

| Ellyyy a răspuns:

Eu as zice filologie. In primul rand se fac mai multe limbi straine. La stiinte sociale din punctul meu de vedere se face prea multa istorie, logicaa. laughing