Nu e asa de rau. Lume iti spune ca e greu liceul si ca sunt urate materiile bla bla bla ca sa para si ei cool ca sunt mai mari si au trecut prin liceu. E ca orice alta scoala. La inceput e chiar usor. Camd se ingreuneaza lucririle, vei fi deja acomodata. Povestea me, nu e cine stie ce. E ca toate celelalte. M-am intalnit cu profesorii, mi-am facut ceva prieteni, am pus ochi pe o fata si toate cele XD
Sunt sigur ca o sa te descurci. Bafta!
Mulțumesc, chiar m-a ajutat raspunsul tau.
Mă gandesc doar ca o sa-mi fie greu din cauza timiditatii mele si mai ales ca o sa ma duc la un liceu din alt oras. Nu o sa cunosc pe nimeni dar sunt sigura ca o sa trec si peste asta.
In legatura cu cei mari stiu sigur ca ne vor face ca de obicei bobocei
Te inteleg. Si eu am merg la liceu in alt oras. Nu cunosteam nici eu pe nimeni. Acum am trecut in clasa a treia si ma descurc destul de bine dupa parerea mea. Si da, ai sa treci peste asta. In fiecare comunitate exista cineva care te accepta, chiar si timida. Daca ai nevoie de ceva, imi spui, bine?
Poate ca ai dreptate... sper sa ma integrez. La ce liceu esti?
Depaaaaarte de unde ai sa te duci tu. Locuiesc in Cipru
Destul de departe. credeam ca esti si tu mai aproape
Conteaza?
Adica, daca nu merg la liceu in acelasi oras ca si tine, tot prin mesaje vorbeam oricum.
Ştiu asta
Scuze ca am raspuns abia acum dar am avut ceva probleme cu email-ul.
Nu-i nimic . Putem sa vorbim pe messenger daca iti este mai usor. Aici oricum intarzie raspunsurile sa se puna.
Ai Instagram?
Pai ai Instagram?
Andrew.br2000. Asa sunt pe insta.
Nimic deosebit. Îți mai amitești prima zi de școală dintr-a V a?
Grupulețele se constituie din mers. Te interesează cele din clasa a 9 a. Celelalte nu contează (prea mult)
olivikkka întreabă: