Am inceput sa citesc Ion!
Bravo,este o carte buna, am citit-o si eu acum vreun an, din plictiseala dar si pentru ca aveam nevoie de ea la scoala.Alt sfat nu stiu sa-ti dau. Apuca-te de un sport ceva,sa ai o activitate zilnica,eu personal merg la sala o ora,doua pe zi,astfel mai reusesc sa ma desprind putin, iar in restul zilei daca nu ies afara, ori vizionez seriale/filme/desene animate, ascult muzica, sau sunt pe aici.
Buna
ce sa iti recomand? Citeste carti. Iti pot recomandda din plin, pentru orice varsta ai avea; Asculta muzica ( si aici la fel); Creeaza-ti un blog. Creeaza-ti un grup de prieteni, cu care sa iti petreci timpul liber. Viziteaza diferite magazine, si uiat-te la articole; poate iti place ceva. Incearca sa joci Conquistador ( joc de cultura genrala); creeaza-ti un site/blog. Specializeaza-te intr-un domeniu si informeaza-te pana esti saisfacut de cunostiintele tale. Joaca sah Sau... ffa-ti o colectie ( de servetele, actibilduri; timbre; capace de sticla; etichete...). Fa-ti curat in casa. Incepe un curs de inot, sau chitara, pian, echitatie, design vestimentar, tatru; stiu si eu. Sper ca te-am ajutat.
Iesi in oras cu prietenii.
sau
Gasesteti un hobie[ ciclismul, cititul, inotul etc.].
=)