Stai calm. Eu la evaluarea naționala care am dat.o acum 2 ani am scris și urat și am și urcat in pod și in beci cu rândurile ) și am luat 7, 80 la romana. A fost și puțin greu dar am reușit sa intru la liceu. Nu cred ca o sa îți scadă prea mult deoarece conteaza ce ai făcut nu cum arată foaia. Bafta sa ne anunți ce note ai luat!
Eu îți țin pumnii și îi influențez prin biocâmp de la distanță pe examiantori să nu te depuncteze. Să mă ții la curent cu rezultatul. Baftă.
Multumesc mult, nu ma astept la o nota chiar buna dar.macar sa intru unde mi.am propus, mai mult am o invidie fiindca daca am luat nota mare, si ei ma vor depuncta si nu.voi mai mergea liceul pe care-mi l propun de 2 anii, doar cand ma gandesc ma iau niste fiorii reci
În aceste cazuri cel mai bun lucru este să aștepți și până la rezultat să te bucuri de viață. Nu este cazul să comparăm dar au fost cazuri de oameni care puteau să o pățească rău, condamnați la moarte sau de justiție, au zis, ei, și, și s-a dovedit că era alarmă falsă și au scăpat. Eu simt că ai trecut ( eu prevăd viitorul). Dacă am dreptate te rog să mă anunți.
Eu am incercuit elementele de relatie si predicatele la 5 si 6... mi-e sa nu considere semn si sa anuleze. Mi-ar conveni sa scada, decat sa anuleze, asa ca...
Nu-ti scade nimic. Din contra asa se face exercitiul. Trebuie sa arati care este propozitia ceruta si elementele. Eu am facut anul trecut asa si nu mi-a anulat
Dumnezeu cu mila. Supraveghetorii m-au băgat în panica asta, că dacă încercuiești, subliniezi, se consideră semn...
anonim_4396 întreabă:
Demeister întreabă:
Curiosul999 întreabă: