| SatraBenzbest a întrebat:

Hei TPU, ati putea sa-mi spuneti mie va rog cate zile sunt in semestrul 2, adica, cate zile mergem la scoala fara weekenduri si vacante, doar zilele in care mergem la scoala.Multumesc anticipat!

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caută-ţi nişte slugi dacă, ţie îţi este lene... laughing))))

| SatraBenzbest explică (pentru anonim_4396):

Doaaamne,de asta am intrebat aici, poate cineva stia deja si nu vreau sa mai stau eu sa le numar, dar vad ca n am cu cine...

| anonim_4396 a răspuns (pentru SatraBenzbest):

Noi nu suntem slugile tale puştiule sau puştoaic-o.Tu eşti la şcoală nu eu.Pe tine te interesează asta, de ce aş vrea eu să-ţi răspun. Câţi ani ai?

Pentru ca de asta am pus aici, nu am zis ca esti sluga mea, ce naiba.Doar am intrebat daca stie cineva cate zile sunt in semestrul asta, nu mi dau seama cu ce am gresit.Serios,daca ai chef de cearta mai intai cauta un motiv rezonabil, nu asta...

Ai spus că poate cineva le-a numărat şi să-ţi zică şi ţie.Păi, dacă şi lui îi iera lene ca şi ţie, atunci ce făceam?
Gândeşte-te la şcoală nu la prostii. Ăsta e un site serios, nu să vii tu aici şi să întrebi lucruri banale.

Era***,si apropo,dragul meu, daca iti e lene nu comenta. Stai in banca ta si taci din gura ca vorbesti mult si prost, si alta chestie, n am zis ca mi e lene, am zis ca poate cineva stie cate zile sunt si poate sa mi zica si mie.Nu am zis ca acum sa le numere si sa mi zica, asa ca mai bine te abtineai ca nu stii ce vorbesti.Hai,te las ca chiar ma plictisesti cu parerea ta TOTAL gresita.asa ca, du te si pune mana pe o carte, ca nu s eu aia care nu merge la scoala...cica ''iera'' laughing)))

N-ai zis că ţie lene, dar eu asta am înţeles.Hai mă mă laşi m-am grăbit să-ţi lămuresc ca la un om normal,pune tu mâ na dragă pe o carte, eu de mult am terminat şcoala, deşteapt-o, dacă nu-ţi era lene nu mai puneai întrebarea asta penibilă.
Şi apropo nu-i nimic să greşeşti o literă, dar e mai grav că nu eşti educată.Mai las-o moale cu deşteptăţenia...Hai că te pup.

Cred că ai vreo zece ani...Şi deja puiul învaţă pe găină, cum să nu...

Am 14 dragule, si mai bine iti vezi de treaba.Ai chef de cearta? si ce scoala ai terminat, ma, tu? colegiul national de taiat porci? serios acum.Hai gata ca ma plictisesti GRAV cu prostia de care dai dovada.

Din limbajul tău ipocrit se vede că educaţia iok.

Daca zici tu ca nu s educatalaughing))e fix problema ta draga

Nu este problema mea, căci fără educaţie o să fugă lumea de tine. laughing)

Cum spui tu, momentan nu a fugit nimeni de mine, am un cerc de prieteni ft mare.Si nu a fugit nimeni de mine, vezi dragul meu ca te cam inseli GRAV de ceea ce spui.Gandeste,iar apoi graieste

Eşti moldoveancă?

Nu dragule, sunt olteanca.Mai exact, din Valcea

| AnONimaaaazi a răspuns:

Nimeni nu le numaralaughing Cauta pe net programa scolara