| Adrian000654 a întrebat:

Azi am dat bacul la romana si la subiectul 3 printre cele 3 pagini, am uitat cum se numeste un sat si am lasat spatiu liber, cam de 2 degete si am continuat. Am zis ca scriu la urma, dar am uitat sa-l scriu si a ramas spatiu liber acolo. Dupa cum ziceam, cam de 2 degete, 1 deget jumate.
Ce ziceti, se poate considera ca semn si sa anuleze lucrarea?

5 răspunsuri:
| gyna201 a răspuns:

Pentru atata lucru..sincer nu cred ca te vor depuncta.Depinde si cine iti corecteaza lucrarea.Doar sa nu ai ghinionul sa pice in mainile unui profesor preaaaa exigenthappySi eu am dat azi.Ce ti-ai ales? Ion?

| Adrian000654 explică (pentru gyna201):

Da, si nu mi-am adus aminte numele satului si am zis ca las spatiu pana imi aduc aminte... Si ni le-au luat si am uitat sa mai scriu acolo, si a ramas asa.
Plus ca ni s-au anulat toate lucrarile din clasa in care am fost pentru ca nu au fost puse bine etichetele si a trebuit sa rescriem... Si nu am mai avut timp, chiar nu mai mi-am adus aminte sa scriu numele satului. Si a ramas gen: "Adsadas dsadsa dasadasd dsada." Sper sa fie ok.

| Adrian000654 explică (pentru gyna201):

"Numele satului..., si am continuat dupa spatiul acela.

| AFR81 a răspuns:

Nu, cel mai probabil nu se va considera semn. Profesorii care se vor uita peste lucrari au corectat, probabil, la viata lor sute de lucrari, oficiale sau nu. Stiu cum sunt elevii. Doar rea vointa sa fie sa ti-o anuleze. Isi vor da seama ca nu-ti aduceai aminte numele satului si vor trece mai departe. Lucrari se anuleaza foarte rar, doar atunci cand e ceva evident.