| Kennziiie a întrebat:

Caut de 2 ore si nu gasesc NIMIC, absolut nimic care sa ma ajute. Am o mica problema cu matematica, si asta s-a dovedit la inceputul vacanteii cand iubitul si dragul meu profesor m-a lasat la materia lui 'Magnifica'. M-am panicat, pentru ca stiam ca nu sunt buna la aceasta materie, si am inceput imediat meditatiile.`Sunt unele lucruri pe care eu nu le stiu inca, pentru ca meditatoarea mea, s-a axat foarte mult pe ceea ce nu stiu, si mai putin pe ceea ce stiam deja, si /sau am uitat. Acum intru deja in ultima saptamana, deja sunt in ea. Si eu de la o alta fata care a ramas corigenta, am aflat ca se da o singura proba, ceea scrisa. Si am inteles ca e totul pe noroc. Adica se pun niste foi -cu subiecte- cu fata in jos, si alegem noi. Nu mi se pare foarte corect asa. Acum am "sapat" mai adanc si am gasit ca se da o proba orala. Proba orala la matematica? Ce sa facem? Ce sa zicem?straight face Teoremele? Toate? Sau doar ce stim?:\. Habar n-am ce sa mai fac. Nu stiu de unde sa mai iau subiecte sa fac. Sunt extrem de stresata pentru ca vreau sa iau o nota mai mare-Am inteles ca dupa se face media cu celalalte ca sa iasa ceea anuala-, ca daca era 5, nu ma mai stresam atat ca de un 5 scot. Si daca se da proba orala, se face media celor 2?straight face. Si daca sa zicem, prin absurd, ca iei 4, 5 te trece? Se rotunjeste? Nu de alta, dar am un profesor foarte strict, si la teste a cam corectat la sange de cateva ori, si tare-mi`e ca. chiar daca ma pregatesc 100%, el sa-mi dea o nota mica. Astept raspunsuri, dau funda! Nu vreau raspunsuri de pe net, vreau raspunsuri de la o persoana care a fost in aceasta situatie, si a trecut cu brio peste ea. Multumesc!

1 răspuns:
| Stassy a răspuns:

Deci la mate in primul rand proba orala consta in teoreme [ asta la geometrie].La algebra Poate o sa te intrebe regurile la divizibilitate sau ceva de genu'.

Sh daca iti sa sh proba scrisa sh cea orala da se face media celor doua.

Sh la mine daca e, 5 trec la nota urmatoare. Sh daca ai un Profesor al naibii de rau ei bine, poti sa'i demonstrezi k poti mai mult.

Bafta happy