| Fata026 a întrebat:

Cei care sunteti in a 8-a vreti sa dati teza la istorie sau geografie? Si de ce?
Ofer FUNDA!

Răspuns Câştigător
| MissR a răspuns:

Geografie. Profa mea de istorie e... tinta elevilor. Preda mult si prost, cand de fapt ea ne dicteaza dintr-o carte antica, de pe timpu' lu' Ceasca. As fi dat la istorie daca aveam un/o profesor/profesoara care sa predea mai usor de inteles. Istoria e mai interesanta. Geografia (formele de relief in special) tot acolo ramane.

8 răspunsuri:
| Idc12345 a răspuns:

Eu sunt a 8-a si cred ca dau la geogra...Ma descurc cam la fel de bine la amandoua dar parca la geografie invat mai repede.Tu?

| Fata026 explică (pentru Idc12345):

Eu as vrea sa dau la Istorie, am o profesoara foarte buna si in plus de asta mie mi se pare mai usor la Istorie dar acum depinde de fiecare.

| StoicaAndi a răspuns:

La geografie e mai usor.Pentru ca la istorie trebuie sa memorezi anii in care nu stiu ce s-au batut aia nu stiu cum.Si din vreo 2000 de numere sa il stii exact pe ala e destul de greu dupa parerea mea.

| OnuOnulică a răspuns:

Salut, la istorie logic.
Deorece eu am avut numai 10 la istorie si e super usor.
Mie unu mi se pare mai usor la istorie de 1000 de ori.
Dar acuma depinde si de preferintele tale.

| Ibrahimovic a răspuns:

Eu in clasa a8-a am dat teza la geografie deoarece mi-a placut foarte mult geografia de clasa a8-a. Dar nici la istorie nu ar fi fost greu.
Depinde la care te pricepi mai bine.

| GoldandSilver a răspuns:

Eu as da la istorie pentru ca as dori sa dau si olimpiada si pentru aceasta ne-a zis sa invatam planul de recapitulare pentru teza la istorie, daca as alege geografie si as da si olimpiada la istorie ar fi ca si cum as da 2 teze.Plus ca la istorie dam si o simulare big grin.

| VyrusEleven a răspuns:

Pai istorie ca e mai usor

| GicutzZzaa a răspuns:

Eu una as da la Istorie deoarece imi place foarte mult si ma descurc foarte bine!

Întrebări similare