Geografie. Profa mea de istorie e... tinta elevilor. Preda mult si prost, cand de fapt ea ne dicteaza dintr-o carte antica, de pe timpu' lu' Ceasca. As fi dat la istorie daca aveam un/o profesor/profesoara care sa predea mai usor de inteles. Istoria e mai interesanta. Geografia (formele de relief in special) tot acolo ramane.
Eu sunt a 8-a si cred ca dau la geogra...Ma descurc cam la fel de bine la amandoua dar parca la geografie invat mai repede.Tu?
La geografie e mai usor.Pentru ca la istorie trebuie sa memorezi anii in care nu stiu ce s-au batut aia nu stiu cum.Si din vreo 2000 de numere sa il stii exact pe ala e destul de greu dupa parerea mea.
Salut, la istorie logic.
Deorece eu am avut numai 10 la istorie si e super usor.
Mie unu mi se pare mai usor la istorie de 1000 de ori.
Dar acuma depinde si de preferintele tale.
Eu in clasa a8-a am dat teza la geografie deoarece mi-a placut foarte mult geografia de clasa a8-a. Dar nici la istorie nu ar fi fost greu.
Depinde la care te pricepi mai bine.
Eu as da la istorie pentru ca as dori sa dau si olimpiada si pentru aceasta ne-a zis sa invatam planul de recapitulare pentru teza la istorie, daca as alege geografie si as da si olimpiada la istorie ar fi ca si cum as da 2 teze.Plus ca la istorie dam si o simulare .
Eu una as da la Istorie deoarece imi place foarte mult si ma descurc foarte bine!
OneLifeOneLove întreabă: