| Viviannnnnna a întrebat:

Hei TPU laughing
cine imi da metode de copiat? m-am un test la istorie crying. [ clasa a V a puppy dog eyes. laughing ]
si profa asta se plimba in fiecare ora big grin.
help puppy dog eyes.

Răspuns Câştigător
| eclipsegirl31 a răspuns:

Hei. Noi avem copertile caietelor studentesti de o culoare rosiatica si este cam transparenta. Toti de la mine din clasa scriu lectia pe o foaie si dupa aceea o baga la coperta si coperta la un caiet pe care pun foaia de lucrare. Nu se vede prin lucrare, asa ca profa sau profu nu va observa, dar daca dai lucrarea la o parte se vede perfect!

20 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Pai faci in pauza poze(cu telefonul) la lectiile din care dai test, bagi telefonul in maneca, cand profa e cu spatele da-i si copiaza.

| Adellee a răspuns:

Cea mai buna solutie este sa iti faci o copiuta potrivita incat sa iti incapa sub fundbig grinhappyeu asa am facut de multe ori si nu m-a prins nimeni

| iulia7621 a răspuns:

Eu imi fac copiuta pe un servetel dar de cele mai multe ori imi tin caietul pe picioare si nu il vede:d

| pink10 a răspuns:

Hahaha! laughing Ce mai faceam si eu din astea blushing Eu cel mai usor copiam de pe telefon... Din caiete, scriam pe banca sau iarna cand purtam cizme imi puneam copiuta in ea si gata! smug
Succes! :*

| ElRaPpeR a răspuns (pentru pink10):

Ahaha laughing Am teza la romana joi...La asta cu scrisul pe banca m-am gandit si eu big grin laughing... Daca s-a mai gandit si altcineva inseamna ca functioneaza big grin tongue

| username_5501 a răspuns:

Cel mai simplu se face cu telefonul.Ori faci poze si pretinzi ca te uiti la ceas ori sri intr-un fisier.

| Stefunny a răspuns:

Sau poti sa iti faci o copiuta si sa ceri voie la baie, iar acolo sa te uiti la raspunsuriwinking

| Ghost a răspuns:

Da invata, invata, invata si iar invata ca astfel risti un 2 cat u de mare

| luisika a răspuns:

Scrii copiute pe tell(in ciorne)

| m3ssi1000 a răspuns:

1.TIi caietul pe banca si foaia peste el si`l deschizi cand se duce aia in spate.
2.Ori iti faci copiute foarte mici.
3.Cel mai bine inveti lectia.laughing FUNDA?

| m3ssi1000 a răspuns:

1.Tii caietul pe banca iar foaia peste el si deschizi cand se duce aia in spate.
2. Faci copiute foarte mici.
3.Inveti lectia!
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rupe o foaie mica din caiet de vreo 5 pe 6 cm si scrie pe ea ce vrei.tio bagi in penar si cand nu vine o scoti si te uiti

| Kiddu4Strange a răspuns:

Pai chiar azi am avut un test la geografie. Uite ce am facut eu:
- Am pus cateva carti in partea in care e catedra si in cartea de de deesut am pus o foaie.
- Tot azi am pus copiuta in ghiozdan, ma faceam ca-mi caut nu stiu ce, ma uitam si dai la scris. eu m-am uitat de 5 ori in ghiozdan si nu si-a dat seamalaughing
- Si toot azi am bagat copiuta in penar. M-am facut ca nu imi mai merge pixu si,, cautam,, in penar, eu de fapt copiind.

Colegii mei au facut la fel...sau au lasat caietele sub foaie iar dupa le deschideau pe masa. Am uitat sa mentionez ca m-am mutat in spateee langa cosul de gunoilaughing iar langa mine dar mai departe statea o colega si ne sopteam tot happy
Eu fiind langa cos cautam in cos pentru ca am aruncat cateva copiute folositoare, mda big grin si colegii au mai aruncat cateva ceva..soolaughing si m-a ajutat si cel mai destept baiat din clasa talk to the hand

Succes la copiat! laughing big grin

| adacristea23 a răspuns:

Fa fitzuici si punele in penar fa-te ca cauti ceva in penar si uita-te cand nu se uita profa la tine

| sabriname04 a răspuns:

Uite aici gasesti cele mai utile metode de copiat : www.copiat.biz

| ronaldinnio a răspuns:

UN coleg a copiat anul acesta eu sunt clasa 6 si la prins profesoara de istorie si i-a pus 1 in catalog.A mai pus 1 tot profa asta unua de 5 unei fete de 7 si unui baiat de 8.ne-a spus ca pana acum doar anul acesta a pus 7 de 1.asa ca nu copia invata si sa vezi ca i-ei o nota buna.

| MumushikTah a răspuns:

Cea mai buna metoda e sa inveti!

| CpsunikMIC a răspuns:

Scrii in penar.

| soporan a răspuns:

Asta e o metoda chiar buna http://www.youtube.com/watch?v=MIIYjaP4_Lk ...fireste eu nu am incercat-o niciodata la istorie tot timpul am luat 10 fara sa invat daca ti sticla in banca si te faci ca mai bei este metoda buna, funta plzz