| KatiKata25 a întrebat:

Hei TPU cum este clasa a 8 a?
Am auzit ca este foarte greu. si imi este foarte frica. mai ales la examen sad!.

Răspuns Câştigător
| atlasscolar a răspuns:

Buna, eu tocmai am trecut clasa a9 a si vreau sa-ti spun ca nu trebuie sa te stresezi prea mult ci trebuie sa fii serioasa si sa tragi atunci icand trebuie, mai ales la examen(care de cele mai multe ori este mai usor ca teza cu subiect unic).
Ai de trecut de teza cu subiect unic in fiecare semestru, simulari (care nu se trec in catalog, depinde si de profesor ), o sa dai teza la alegere dintre istorie sau geografie si examenul ce te asteapta in vara. Asa ca ambitioneaza-te si fi sigura pe ceea ce faci happy
Funda?

6 răspunsuri:
| justadream94 a răspuns:

Este usoara. abia in liceu devine putin mai greu.
trebuie seriozitate maxima in schimb la examen

| Deni237 a răspuns:

Eu acuma trec pe clasa a 11-a, si pot spune ca dintre toate clasele, cel mai mult mi-a placut a 8-a. Ii anul in care te intelegi parca muult mai bine cu colegii, si da este un pic greu, dar spre exemplu pe noi foarte multi profesori nu ne mai puneau sa invatam ca sa ne putem concentra pe romana si pe matematica, a fost super. Profesoara noastra de biologie ne dadea la test doar 2 exercitii scurte, la istorie nu trebuia sa invatam decat o lectie cand dadeam test. Chiar nu ai de ce sa-ti fie frica, mie imi este asa de dor sa fiu pe clasa a 8-a laughing Si de examen, si eu m-am stresat super mult, si cand colo a fost destul de usor, ca o teza. Nu iti mai face griji si bucura-te din plin de clasa a 8-a! :*

| KatiKata25 explică (pentru Deni237):

Multumesc pentru sfat :*!

| Deni237 a răspuns (pentru KatiKata25):

Cu mare drag! :* Imi amintesc si eu cum eram de speriata, apoi de clasa a 9-a si toate cele laughing

| Cheess a răspuns:

Eu tocmai trec pe a 12-a si sincer as mai vrea sa fiu o data in clasa a 8-a. Poate ca nu te-ai inteles super bine cu colegii tai sau cu profesorii sau chiar din contra te-ai inteles foarte bine cu ei, dar dupa ce se va termina acest an iti vei da seama ce colegi minunati ai si iti vor lipsii certurile din pauze pentru ca la liceu cunoasti oameni noi, profesori noi, galagia ce o faceati la inceputul orelor si continua in timpul orelor dispare, certurile nu vor mai fi asa dese ca la inceput. De examen nu am ce sa iti zic, daca ai invatat acesti 3 ani + ultimul an care este cel mai frumos atunci eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji si ai sa il iei cu note mari. Daca crezi ca ai probleme si crezi ca nu o sa iei note mari incearca sa insisti pe subiectul I si II, ca dupa ce insisti pe astea doua sigur nu o sa te simti multumita sa iei numai 6-7 asa ca o sa inveti mult mai mult.

BAFTA LA EXAMENE si sa intri la ce liceu iti doresti tu. happy