Nu, nu are de ce sa iti scada nota la purtare. Nu este o regula a scolii. stai in aceea banca doar cand ai ora cu dirigintele, in rest stai unde vrei. Asa sunt in mai toate scolile dar nimeni nu le respecta.
Nu are ce sa iti faca. dar cel mai bine ar fi sa vorbesti cu dirigintele tau in vederea rezolvarii problemei. Funda?
Cred ca e usor sa iei o idee de la celelalte raspunsuri si dupa ''funda?''Idea site-ului asta este sa ajuti persoana respectiva nu sa raspunzi in sila la o intrebare si dupa sa cersesti o funda
Funda este oferita user-ului care a dat cel mai folositor raspuns pentru cel care a pus intrebarea.N-ai de ce sa o cersesti
Ok. Ideea cui am furat-o? Daca nu dau primul raspuns, asta nu inseamna ca ma "inspir" de la altii.
Sa nu te superi pe mine dar automat am nervi cand vad pe cineva care cere funda
Probabil ca ai dreptate dar tot nu pot sa sufar asa ceva...
Ok. Nu-i bai.
Nu,de ce sa e mute pe tine daca altul nu stiu ce a facut?
Daca iti face/zice ceva vorbeste cu directorul sau cu cineva care te intelege si poate face ceva.
Cel mai bine este sa citesti R.O.I. (regulamentul de ordine interioara) a institutiei, deoarece nu seamana un regulament de la un liceu cu altul, bine inteles toate sunt facute dupa normele legislative a institutiei respective liceu, postliceala, studii superioare. Mergi la biblioteca ceri frumo R.O.I. citeste cu atentie si este acoperit! Bafta
Da, iti poate scadea nota la purtare. Dar din chestii mult mai grave, nu din cauza ca nu stai in banca pe care o vrea ea/el!