Mdea, stiu cum este. Ti se pare munca in zadar cand nu esti apreciat, dar apreciat este un superficial care are o imagine buna in fata profesorului ca stii, parintii vorbesc fara a lua in seama pronumele de politete cu el. Si cand vezi cat tupeu, iti vine sa plangi... Norocul e trecator, nu te baza niciodata pe noroc. Cei care traiesc pe premiza asta, vor avea un caracter slab, vor deveni niste indivizi fara viitor... Nu te consuma de asta, chiar daca au ei note mai bune, nu vor fi niciodata impliniti. Acesti indivizi nu constientizeaza ce e viata ce e munca. Mult succes, ne vedem .
Incearca si tu sa raspunzi in calsa de mai multe ori cand profesorul pune intrebari, chiar daca rspunzi gresit, doar sa vada ca te straduiesti si asa o sa te ia in ochii buni, intelegi? incearca sa fi activa la ora, sa vi cu idei noi cand este cazul, incearca sa te faci observata de profesori[in sensul bun] sa vada ca iti pasa si ca iti dai silinta, restul vin de la sine. O sa vezi! sper ca te'am ajutat.
Nu ai ce face asa e viata in general nu numai la scoala. Unii au noroc chior si le pica totul din cer, altii trebuie sa munceasca de 10 ori mai mult. Eu merg pe premiza ca norocul poate sa se termine, munca depide doar de tine