| Panteraa a întrebat:

Deci. Profesoara de engleza m-a pus la olimpiada la engleza pentru ca am doar note de 10 si stiu cat de cat ce trebuie. Dar. vreau sa ma pun sa invat cat mai multa si sa stiu cat mai bine daca tot merg. Eu stiu asa gramatica dar cand profesoara vorbeste la ora mai ca nu o inteleg deloc. Cum pot sa invat mai repede cat mai mult? Dar fara ore platite la profesori. Eu singura as vrea. Dau funda. PS: Am 13 ani si sunt in clasa a VII-a.

3 răspunsuri:
| DraGfirE a răspuns:

Eu unul ti-as sugera sa te uiti la filme pe limba engleza sau jocuri sa te joci eu asa am invatat engleza si sincer sa fiu nu mi-o trebuit niciun profesor cat timp am internetul la indemana.

| kindness a răspuns:

Eu zic sa te preocupe mai mult gramatica.la inceput; si apoi asculta vorbitorii de lb. engleza de pe net.incearca sa te uiti la filme fara subtitrare. dar asta v-a functiona cu timpul.mai ai ceva pana sa devii expertwinking. P a P a!

| Arisu a răspuns:

Hey! sunt si eu in clasa a 7 am invatsat engleza bine (si pronuntia si inteleg o persoana vorbind cu mine)Eu am invatsat-o privind filme in engleza si + subt in romana, daca tot nu intelegi vreun cuvint"tragi cu ochiul" si va merge asa crede-ma stiu din propria mea experienta.Colegii mei ma intraba cum am poutut intr-o vara sa invat engleza atit de bine si nimanui nu i-am dat secretulhappybig grin
succes sper sa te ajute sfatlu meu!