Nu e deloc normal. Vorbeste mai sus. Concursurile sunt optionale, la urma-urmei.
Ea voia anuntata ca nu merg si chestii..ideea e ca nu era asa de important si e chiar penibil sa mi se scada doar ca nu m-am prezentat acolo.
Da.dar ea voia anuntata ca nu merg si chestii. oricum era ceva minor si nu consider ca merit ca doar ca nu m-am prezentat acolo sa mi fie scazuta nota la purtare.
Fa-i reclamatie la director
asteapta 2-3 zile
si apoi fa-i reclamatie la inspectorat, si mentioneaza reclamatia la director care a fost ignorata total!
iar data viitoare NU te mai inscrie la nici un concurs
FOCK THE TEACHERS, ei capata bonus-uri daca te duci la concursuri, asa ca S-A RAZBUNAT PE TINE D'AIA... sa nu uiti sa mentionezi "razbunat" in reclamatie
iar daca tu chiar ai avut mama in spital, atunci diriginta ta e ULTIMA JIGODIE NENOROCITA, SA MA KaK EU PE EA, daca eram in locul tau ma duceam si la politie si ii faceam reclamatie penala de abuz de putere, o sa aleg concursul ei nenorocit in loc de mama din spital dupa ce ii sparg ei fata cu concursul ei cu tot!
nimic nu se rezolva, suna la ProTV
Ei, puteai si tu sa o anunti. Nu e ca si cum ar avea vreo scuza sa iti scada nota la purtare pentru asta, oricum.
anonim_4396 întreabă: