| Razvan5Septelici3 a întrebat:

Hei tpu.imi puteti spune ce as putea iesii in viata daca ma duc la liceu pe profilul de stiintele naturii? Vreau daca puteti sa imi spuneti si avantajele profului si in caz ca stiti sa imi spuneti cu? (mai mult)

5 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu te amăgi singur, ca să fii profesor, medic etc, trebuie să urmezi obligatoriu, o facultate de profil, iar facultatea nu ține cont de liceul absolvit. Important este să ai doisprezece clase (indiferent de profilul liceului), să ai diplomă de bacalaureat, și dorință de a învăța.
Dacă te rezumi la absolvirea unui liceu, vei ajunge ori șomer, ori vânzător, ori, dacă ai mai mult noroc, și ai părinții patroni, vei fi cadorisit, direct, cu o funcție înaltă. : ))

| Hombre a răspuns (pentru floresdemayo):

Poate sa ajungă si crescător de capre măi maimuţo care eşti tu cimpanzeu, mai uită-te şi tu prin almanahe.winking

| floresdemayo a răspuns (pentru Hombre):

Ce-i aici, domn'le, ecoul? Am un papagal care cred că s-ar putea da la tine, așa, de ciudă, fiindcă ești mai colorat. : ))
Ce tot ai cu "almanahele", măi Hombre, când tu, după cina de ieri, ai nevoie de o carte pentru creșterea copilului, mă rog, a iezilor, care sper să nu iasă atât lânoși (ori păroși?) ca tine.
Nu de alta, dar se sperie măgarul. laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Razvan5Septelici3 explică:

Apropo hombre nu ai sa ma vezi crescator de caprewinking
Nu sunt prost