| Pisicanazdravana a întrebat:

Hei TPU... in curand va incepe scoala si trec in clasa a 7a! La ce sa repet mai mult? Care e cea mai dificila materie?

16 răspunsuri:
| Oliveoo a răspuns:

Pai chimia o sa iti fie mai grea spun eu, pentru ca sut notiuni noi de care poate nu ai mai auzit. O sa trebuiasca sa pui mana serios pe matematica:-ss e grea. In schimb toate celelalte materii o sa fie floare la ureche.

| Pisicanazdravana explică:

Multumesc tuturor!

| isis5001 a răspuns:

Cu siguranta matematica!

| mEr a răspuns:

Romana si Mate
Astea is cele 2 materii importante la care merita sa repeti
Maii e si fizica si la aia ii bine sa repeti
Matematica o sa fie grea rau mai ales... nu iti spun ca vreau sa vezi singura; p

| bkb300 a răspuns:

E greu in clasa a 7-a pai sa repeti in special la matematica deoarece o sa fie putin mai dificil, la romana daca ai vocabularu bogat spun ca nu mai e nevoie si la fizica ar trebui (mi se pare foarte grea fizica ). Da in special la matematica.

| AlinnutSsa a răspuns:

Buna :*

Si eu intru intra 7awinking

Va fi mai greu cu matematica; chimia; fizica

Cam asta cred ca vor fi mai grele

Succes! :*:*

| Rossey a răspuns:

Matematica.Bafta!

| ღEυCαρѕυηαTυAηαηαѕ a răspuns:

Matematica si romana

| micutsa19 a răspuns:

Ca si pana acum trebuie sa inveti la toate in special limbile straine,geografie,istorie, fizica, biologie si vei avea si chimie

| Sweete a răspuns:

Matematica

| usernamebpla a răspuns:

Tu sti mai bine, tu iti cunosti profesorii, la fizica, mate, romana, engleza, parerea mea, teste initiale cred ca o sa primesti la toate

| DJViper a răspuns:

Cea mai dificila va fi materia limbi straine pentru ca va fi greu sa pronunti a propo sunt la facultate si a 7 am luat 8 test final limbi straine in rest am luat zece la celelalte sunt sigur ca vei lua 10 Bafta! Funda? puppy dog eyes

| MaryM a răspuns:

Matematica de clasa a 7-a este cea mai grea. In rest e simplu, nu te panica. Succes! :*

| Sylvia97 a răspuns:

In clasa a 7a incepi sa faci chimie. Crede-ma! E cea mai grea disciplina. Daca nu o intelegi de la inceput, restul materiei va fi o povara! Mai poti incerca sa repeti si la fizica si matematica. Sper ca am fost de ajutor!winking Fundita?

| Justhavefun a răspuns:

Cel mai greu iti va fi la chimie si matematica. LA romana trebuie un vocabular dezvoltat.

| Ale31 a răspuns:

Eu zic sa repeti mult la matematica pentru ca va incepe geometria grea...si ar fi bine sa cauti formule de geometrie ca sa vezi de pe acum cam ce te asteapta...