Pai chimia o sa iti fie mai grea spun eu, pentru ca sut notiuni noi de care poate nu ai mai auzit. O sa trebuiasca sa pui mana serios pe matematica:-ss e grea. In schimb toate celelalte materii o sa fie floare la ureche.
Romana si Mate
Astea is cele 2 materii importante la care merita sa repeti
Maii e si fizica si la aia ii bine sa repeti
Matematica o sa fie grea rau mai ales... nu iti spun ca vreau sa vezi singura; p
E greu in clasa a 7-a pai sa repeti in special la matematica deoarece o sa fie putin mai dificil, la romana daca ai vocabularu bogat spun ca nu mai e nevoie si la fizica ar trebui (mi se pare foarte grea fizica ). Da in special la matematica.
Buna :*
Si eu intru intra 7a
Va fi mai greu cu matematica; chimia; fizica
Cam asta cred ca vor fi mai grele
Succes! :*:*
Ca si pana acum trebuie sa inveti la toate in special limbile straine,geografie,istorie, fizica, biologie si vei avea si chimie
Tu sti mai bine, tu iti cunosti profesorii, la fizica, mate, romana, engleza, parerea mea, teste initiale cred ca o sa primesti la toate
Cea mai dificila va fi materia limbi straine pentru ca va fi greu sa pronunti a propo sunt la facultate si a 7 am luat 8 test final limbi straine in rest am luat zece la celelalte sunt sigur ca vei lua 10 Bafta! Funda?
Matematica de clasa a 7-a este cea mai grea. In rest e simplu, nu te panica. Succes! :*
In clasa a 7a incepi sa faci chimie. Crede-ma! E cea mai grea disciplina. Daca nu o intelegi de la inceput, restul materiei va fi o povara! Mai poti incerca sa repeti si la fizica si matematica. Sper ca am fost de ajutor! Fundita?
Cel mai greu iti va fi la chimie si matematica. LA romana trebuie un vocabular dezvoltat.
Eu zic sa repeti mult la matematica pentru ca va incepe geometria grea...si ar fi bine sa cauti formule de geometrie ca sa vezi de pe acum cam ce te asteapta...