| OnceaMelissa a întrebat:

La anul s-ar putea sa ma mut in Londra la scoala, dar eu nu prea stiu engleza. Oare sunt scoli pentru romani sau ceva? Eu sunt in clasa a IV-a, daca ma mut acolo, am sa fiu aceeasi clasa sau? Va rog sa ma lamuriti!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

De ce ar fi scoli pentru romani in Anglia, cand engleza este limba universala pe glob?"!
Pe tine, te vor baga 1 an in de zile, intr-un curs intensiv sa inveti engleza, bineinteles ca anul respectiv va fi inghetat, urmand sa faci clasa a V-a abia peste 2 ani.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pana la anul ai timp suficient sa in inveti engleza incat sa te descurci

| alexwahl a răspuns:

Pe mine m au dat cu un an in urma ca sa invat limba.Nu sunt scoli de romani, dar se vor ocupa de tine special.Limba e cea mai mare problema la inceput. La carsta ta, e o floare la ureche. Peste2-3 ani o sa uiti romana.

| Shimozukushiki a răspuns:

Tu te auzi ce spui? „La anul...ma mut in Londra la scoala, dar eu nu prea stiu engleza." Dacă nu știi engleză de ce te mai duci acolo?
Școli pentru români nu cred că ai să găsești (așa cum găsești la noi pentru unguri șșmd)
Din câte am înțeles, din orice țară ai pleca (fie că pleci din România și te duci într-o țară străină, fie că vii dintr-o țară străină în România, o să repeți ultima clasă în care ai fost, deci tu probabil o să repeți clasaIV-a. Sper că te-am lămurit