| AlexandraaaaPopescu31 a întrebat:

Luni incepe saptamana altfel si in clasa inca nu ne-am gandit ce sa facem ceva idei?(ce faceati anul trecut etc) Multumesc anticipat! happy

8 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Bună, uite câteva idei :

- vizionarea unui film 3D
- teatru
-excursii
- vizitarea unor muzee, galerii de picturi, grădini zoologice etc.
- jocuri în aer liber
- o plimbare la pădure
- gătitul unor reţete uşoare
- concursuri de ''talente'' ( dans, cântat, recitat etc. )

| AlexandraaaaPopescu31 explică (pentru FemeiaPisică):

Am uitat sa spun nu suntem intr-un oras foarte mare suntem in Rosiorii de Vede langa Alexandria (Teleorman)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
La romana, faceam benzi desenate si lectii de actorie.
La mate, faceam origami.
La geografie, am mers in parc.
La desen, am facut tablouri din nasturi colorati.
La tehnologie, am adus fiecare un fel de mancare din care au gustat toti.
La istorie am vazut un film.
La biologie am crosetat.
BAFTA!

| Diamondsz a răspuns:

Buna.

Eu zic sa faceti felicitari de Pasti(cu toate ca mai e pana la sarbatoare), vizitati muzee, duceti-va la teatru.

Distractie placuta.

Pa-pa.

| Dana23 a răspuns:

Buna! Daca zici ca esti din Rosiorii de Vede, ai dreptate nu prea e un oras mare, eu sunt de prin apropiere. Totusi ati putea merge in parcul acela din Alexandria unde sunt niste restaurante, acolo sunt si cateva animale, un fel de gradina zoologica mai mica si puteti sa faceti acolo diferite activitati : gratare, picnic, intreceri. Faceti concursuri la sport, mergeti prin magazine, la o cofetarie/pizzerie, organizati o parada daca o sa fie timpul mai frumos, vizitati prin Rosiori diferite locuri, pune-ti niste filme si faceti cat mai multe concursuri. Sper ca te-am ajutat!

| Cosmyn96 a răspuns:

Faceti plimbari, incercati sa stati cat mai putin in scoala, oricum pe timpul cat facem ore stam destul in ea, vizitati tot ce este interesant in orasul vostru.

| AlexandraaaaPopescu31 explică (pentru Cosmyn96):

La ce vreme e afara o sa facem multe! e zapada si acum ninge oricum mulumesc! big grin

| mirwelios a răspuns:

Faceti clasa mea are talent fiecare sa isi arate talentele asa aveti o sansa sa va cunoasteti mai bine