Depinde de ce meserie vrei sa ai. Am auzit ca exista in Bucuresti si facultati de coreeana care te pot lansa intr-o cariera stralucita.
Eu invat germana la scoala. Este grea, dar, este aproape la fel de importanta ca engleza la ora actuala.
Da,este adevarat,am incercat sa invat germana, dar mi-am dat seama ca nu am o atractie deosebita fata de aceasta limba Mi-ar fi mult mai usor sa cunosc Coreeana, stiu ca nu este la fel de folositoare( probabil), dar pentru meseria pe care vreau sa o am in viitor, cred ca orice limba straina m-ar ajuta.
Cum reusesti? Ma chinui de foarte mult timp sa invat engleza si nu reusesc.
Buna,nici mie nu mi-a placut engleza la inceput, studiez doar de 5 ani, dar dupa vreo 2 ani a inceput sa imi placa foarte mult,am profitat de ocazie si am folosit internetul,m-am uitat la cat mai multe filme cu si fara subtitrare,am lucrat suplimentar, iar la liceu mi-am ales profilul Filologie-Bilingv Engleza. Daca procedezi la fel, lucrezi suplimentar, faci exercitii de gramatica si vocabular si incerci sa te convingi pe tine insati ca e o limba frumoasa si usoara, o sa o inveti mai repede.Totul vine de la sine, important este sa nu te concentrezi prea mult si sa te stresezi atunci cand ceva nu iti iese.
Depinde, din punct de vedere profesional cred ca Germana plus ca e si mai usor. Daca inveti coreeana o sa iti fie un pic mai usor daca o sa mai vrei sa inveti vreo limba Asiatica.
Iti recomand sa inveti coreeana, insa la perfectie!
http://www.carti-dictionare.ro/carti-coreeana.html
AdelinRO123123123 întreabă: