| Mikasa a întrebat:

Hei TPUhappy Nu stiu daca sa merg la mate info intensiv engleza sau bio chimie. De cand ma stiu vreau sa devin medic, numai ca nu se stie cate se pot schimba in patru ani. Pe de o parte am auzit ca mult termina la mate info si merg la medicina, insa altii spun ca e mult mai greu la admitere sad ma descurc la matematica (anii trecuti am fost si la olimpiade), plus ca m-ar interesa si mai multe ore de informatica si engleza. Voi ce parere aveti?

3 răspunsuri:
| Idc12345 a răspuns:

Eu dau la mate-info pentru ca nu stiu sigur ce vreau sa urmez pe viitor, iar aici se fac toate materiile.

| CatalinaCata13 a răspuns:

Daca iti place matematica si informatica eu zic sa te duci la mate-info (dar sa stii ca o sa faci matematica si informatica la greu ) si daca iti place biologia, chimia si fizica (cum imi place mie) du-te la orice liceu pe profilul stinte ale naturii (unde vreau si eu )... dar nu depinde de noi! Tu iti alegi ce vrei. Dar trebuie sa te gandesti ceva

| Mikasa explică (pentru CatalinaCata13):

Ideea e ca imi plac toate, numai ca vreau sa urmez medicina dar e posibil ca profilul de mate info sa fie mai bun...