anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU
O profesoara de engleza le-a dat temă copiilor de clasa a-V-a sa isi descrie iubita/iubitul
Voi ce părere aveti despre asta?

8 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Serios? E cam greu de crezut ca un profesor să fie atât de bătut în cap încât să creadă că niște copii de clasa 5-a au iubit/e.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu mai crede tot ce auzi! Le-a dat să-și descrie colegul de bancă, prietenul cel mai bun etc. Ar fi bine, să-i întrebi (și) colegii, dacă vrei să afli adevărul!
Poate, fetița aceea doar invocă acest motiv, scopul ei, de a avea o descriere a unui iubit în limba engleză, are alt interes. O avea ea un "iubit" virtual, din altă țară, cunoscut pe FB. Și are nevoie de o "engleză" perfectă, dacă vrea să se facă înțeleasă. Mulți își întreabă partenera(ul) "Ce îți place la mine?". Și, poate el așteaptă un răspuns! laughing
Oricum, nu cred că profesorul solicită unui elev de cls a V-a, o astfel de temă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Profa mea (sunt in a -7-a)
Mi-a zis O fata ca le-a dat asta și dacă nu O fac le va da 4, pff.
Asta e și părerea mea
Credeti ca ar trebui să fac ceva?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vorbesc serios
Am intrebat-o si pe profa mea si a zis ca asta a facut

| robby212 a răspuns:

O aberație.Profesoara trebuie sancționată.
Sunt copii de 10-11 ani (sau 12, nu stiu sigur), deci nu se poate cere asa ceva.Pe langa asta, mie nu mi s-a cerut asa ceva nici cand eram in liceu.In concluzie, este o idee proastă.

Răspuns utilizator avertizat
| Valentina_Clara_1998 a răspuns:

Doamne. Nu cred ca e bine ce face pentru ca sunteți prea mici pentru așa ceva! poate v-a dat sa va descrieți u. PRIETEN ca așa ne.a dat si noua mai demult

| sergiubuta a răspuns:

Cum sa dai unor copii de clasa a v sa scrie asa ceva. Este absurd, ei la anii aceea nici nu stiu prea bine ce este aia iubit/iubita si lea mai dat si tema.

Întrebări similare