| StewartCassie a întrebat:

Pentru inceput va urez: Paste fericit! Stiti ceva site-uri in care sa scrie cum procedam in caz de tsunami? Sau ati auzit voi ceva care ma poate ajuta?. happy

12 răspunsuri:
| axeldavid a răspuns:

Stai linistita la noi nu se poate produce tsunami? cea mai buna solutie este sa stai pe un deal cand esti avertizata ca vine tsunami-ul.

| StewartCassie explică (pentru axeldavid):

Stiu ca in zona noastra riscul de tsunami e 0. Am intrebat doar ca sa stiu. Sa fiu informata happy

| axeldavid a răspuns (pentru StewartCassie):

Ok.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti pui o punga in cap si astepti sa mori!

| StewartCassie explică (pentru anonim_4396):

Asta poate faci tu laughing, se pare ca ai ceva experienta!

| anonim_4396 a răspuns (pentru StewartCassie):

Nu faclaughing)
Era o gluma!laughing

| Spitz10 a răspuns:

Te duci intr-o zona inalta cum ar fi un deal.Sau daca nu poti te ascunzi intr-un canal, asta e un truc nu de multi stiut.In caz de cutremur te bagi sub masa.Si cand ti se pare ca sa mai potilit iti pui ceva deasupra capului cum ar fi o carte si fugi afara.

| axeldavid a răspuns (pentru Spitz10):

Daca te ascunzi in canal mori mai repede, apa de la tsunami intra peste tine.

| StewartCassie explică (pentru Spitz10):

Canalul e sursa mortii mai rapida laughing. Nu e bine in caz de cutremur sa te bagi sub o masa mai ales daca aceasta este 'subtire' deasupra. E bine sa stai langa piciorul mesei, astfel se formeaza ' Triunghiul vietii'. In Tm nu sunt zone inalte...deci alta idee? :d...

| StewartCassie explică (pentru StewartCassie):

Am dat un exemplu : Timisoara...sunt si alte zone in care, daca ar fi sa vina tsunami (ceea ce nu se va intampla prea curand), nu au dealuri.

| Cartitza a răspuns:

Buna!
Paste fericit si tie.
Uite aici : http://www.a1.ro/......5917.html.
Masurile de siguranta le ai putin mai jos.
Funda?

Întrebări similare