Pai nu mai face prosti.Nu mai face figuri in legatura cu ora stai cat te lasa si nu face comentari in plus fa cate un pic de treaba in casa da suptil sa nu vada ca faci dinadins si ascultai cand vorbesc.O sa le treaca
Bine că nu ați ajuns la bătăi și miștouri că de obicei sub influența alcoolui se ajunge și la chestii urâte.
Pot sa iti pun o intrebare?
Ce e asa misto sa bei si sa te si imebeti? :/ Mdeh.
E simplu. Prostii doar asa stiu sa se distreze.
Chiar nu inteleg sensul acestui obicei.Am incercat si eu sa beau, bleahh doar chestii amare fara niciun sens...mai bine niste suc.
Eu nu beau absolut deloc dar mai inteleg un barbat ca mai bea o bere, un pahar de vin ( mai ales inainte de sex sau la masa ) dar ca sa bei pana cazi din picioare, inseamna ca esti doar un ratat.
De acord.
10 sfaturi utile pentru a fi iertat de părinți:
1. Alcoolul nu e pentru copii, deci renunță la bere.
2. Sa termini școala cu 10 pe linie ca părinții tăi sa fie mândri.
3. Sa iei bacul cu 10. (=admitere la Harvard garantată)
4. Cumpără-i mamei un telefon nou.(evident ca înveți ce înseamnă munca => +1 punct la nota de la școala vieții)
5. Învață să gătești și să faci curățenie.
6. Închide-ți conturile de pe toate rețelele sociale (inclusiv RedTube)
7. Nu mai ieși cu prietenii decât cu aprobarea părinților.
8. Renunță la lucrul manual! Fă-ți o iubită, căsătorește-te și oferă-le părinților un nepot (sau dacă te țin puterile, chiar mai mulți).
9. Angajează-te la o firmă cunoscută unde ai venit peste medie.
10. Devin-o multimiliardar în euro și oferă-le părinților o vilă de 5☆ în Dubai.
Sper că ai urmat sfaturile până ai împlinit 50 ani și că părinții te-au iertat pana la această vârstă. Succes!
Piti sa iti petreci mai mult timp cu ea, sa inveti sa o ajuti, si sa vin faci ceea ce ea apreciaza.