Buna! Anul trecut am dat si eu examene si crede-ma am murit de frica dar ciudat este ca inainte cu o zi de primul examen la romana ba chiar ma intepa si inima de frica desii stiam materia. Sfatul meu : inainte cu o zi de examen inchide ochii pentru 2-3 minute incurajeaza-te si gandeste-te ca vine vara si scapi de examene si cel mai important fa-ti o rugaciune si doreste-ti sa fie bine la lucrare. Eu asa am facut iar la lucrare recunosc mi-a fost frica pana a venit plicul dar dupa cu foaia in fata a disparut frica pentru a ma concentra. Deci nu iti fa griji frica v-a disparea.Eu am reusit sa iau 8...Ambitia ti-o faci singur facand exercitii si incercand sa faci un fel de joc" la matematica nu neaparat o rezolvare.Citeste formulele si apoivincearca sa le aplici totul fiind o joaca. Sper ca te-au ajutat sfaturile mele te inteleg am trecut si eu prin asta totul va fi bine si sper sa te ajute sfaturile si pe tine. Daca mai ai intrebari legate de examen poti sa imi scri.Pa Pa :*!
Nu trebuie sa iti fie frica, nu e cine stie ce!.Si eu sunt a-8-a si nu ma ingrijorez asa tare. Daca imi dau silinta pot sa fac ce vreau. La fel si tu. Avantajul meu este ca merg pe profil vocational si acolo examenele sunt doar 25%.Dar asta e altceva.
Bafta la examenele, nu iti fa griji si invata daca vrei sa iei o nota mare!