| MirelaMimi a întrebat:

Sunt eleva in Timisoara, iar anul acesta a trebuit sa ma inscriu la liceu. Printr-o mica greseala eu am pus liceul Tehnic Ion I.C. Bratianu(Miu) pe al patrulea loc.Recunosc,nu invat atat de bine,dar eu imi doream sa intru la un liceu pe profilul truism si alimentatie, si m-ai recunosct ca inainte nu stiam ce este cu liceul I.C. Bratianu pentru ca vin dintr-un sat in care este greu sa gasrsti informati, iar in internet nu prea pot sa ma incred.Nu am vrut sa ajung la Miu, dar asa a fost dat sa fie.Acum va intreb si sper sa imi raspundeti:
Este sau nu Miu un liceu unde nu se prea face scoala? Este sau nu Miu mai rau decat Alimentar?
Va rog raspundeti-mi si daca vreti sa radeti de mine puteti sa o faceti, stiu ca am facut o greseala punand acel liceul pe al patrulea loc, nici macar eu nu stiu ce a fost in capul meu.

1 răspuns:
| Crux a răspuns:

Hei..calmeaza.te..conteaza mai mult cum inveti tu si putin profesorii, nu conteaza neaparat liceul.
Nu iti por raspunde la intrebare pentru ca nu cunosc, dar esti foarte panicata. Calmeaza.te, te poti transfera daca nu iti place. Succces!